ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κερδίζουν έδαφος... τα ελληνικά ροφήματα της ANASSA ORGANICS

14:08 - 08 Σεπ 2014 | Επιχειρήσεις
Η ANASSA ORGANICS, 100% ελληνική εταιρεία τυποποίησης και προώθησης ροφημάτων από ελληνικά βιολογικά αρωματικά φυτά, διακρίθηκε στο πλαίσιο του διεθνώς αναγνωρισμένου διαγωνισμού Great Taste Awards 2014 ( http://greattasteawards.co.uk/) που αποτελούν το μεγαλύτερο διεθνώς και πιο αξιόπιστο σύστημα πιστοποίησης για ποιοτικά τρόφιμα και ποτά.

Ανάμεσα σε 10.000 προϊόντα από όλο τον κόσμο που διαγωνίζονταν στο πλαίσιο του φετινού διαγωνισμού, η εταιρεία έλαβε τέσσερα (4) βραβεία για την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική γεύση των ακόλουθων προϊόντων της: Pure Defence, Pure Symmetry, Pure Happiness και Organic Mint.

Με αυτή τη βράβευση, η ANASSA ORGANICS αποτελεί την πρώτη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των αφεψημάτων από βιολογικά αρωματικά φυτά και διακρίνεται ταυτόχρονα για τέσσερα προϊόντα της στον ίδιο διαγωνισμό.
 
 Επιπλέον, σε λιγότερο από έναν χρόνο που δραστηριοποιείται, η ANASSA ORGANICS έχει ήδη κερδίσει Χρυσό Βραβείο στο πλαίσιο των European Design Awards 2014 για τον πρωτοποριακό και δημιουργικό σχεδιασμό των συσκευασιών των προϊόντων της, ενώ έχει βραβευθεί και από το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2014.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.