ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκθεση "Καπνός | Tobacco" - Άρωμα καπνού με την υποστήριξη της JTI

14:57 - 16 Σεπ 2014 | Επιχειρήσεις
Έκθεση "Καπνός | Tobacco" - Άρωμα καπνού με την υποστήριξη της JTI
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη τα εγκαίνια της έκθεσης «Καπνός | Tobacco, 101 Σημειώσεις για τα Ανατολικά Καπνά».

Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «Καπνός | Tobacco, 101 Σημειώσεις για τα Ανατολικά Καπνά», η οποία ταξίδεψε από το Μουσείο Μπενάκη στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη. 


Από την πρώτη παρουσίαση της στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Καβάλας τον Ιούλιο του 2013, τη Δράμα, την Ξάνθη, την Αθήνα και σήμερα εδώ στη Θεσσαλονίκη - ένα από τα πιο σημαντικά κέντρα επεξεργασίας και εμπορίας καπνού - η JTI υποστηρίζει την έκθεση, συμβάλλοντας στην προσπάθεια ανάδειξης του ρόλου του καπνού στην οικονομική, κοινωνική και πολιτική ιστορία της Ελλάδας. Στα εκθέματα που ακολουθούν την έκθεση σε όλη της τη διαδρομή συγκαταλέγονται και σπάνια αντικείμενα συλλογών του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων και της JTI Tobacco Collection Vienna.

ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΠΝΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 6

 

Σχολιάζοντας την υποστήριξη της JTI στην έκθεση «Καπνός | Tobacco», ο κ. Ηλίας Ασημακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, σχολίασε: «Πιστεύουμε ιδιαίτερα στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης και την επαφή με τον πολιτισμό του τόπου μας και για το λόγο αυτό στηρίξαμε την έκθεση αυτή από την πρώτη στιγμή. Αναμένουμε ότι η σημερινή έκθεση θα αποτελέσει μια ευκαιρία για το κοινό της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της Βόρειας Ελλάδας να έρθει σε επαφή με την ιστορία του καπνού αναγνωρίζοντας για άλλη μια φορά την αξία και τη σημασία του για τη χώρα μας».

 

 

 

 

* Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή έως τις 31 Οκτωβρίου 2014.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:16 - 16 Σεπ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.