ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην κορυφή άλλη μια χρονιά η Roche

17:07 - 23 Οκτ 2014 | Επιχειρήσεις
Στην κορυφή άλλη μια χρονιά η Roche
Στην κορυφή βρέθηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά η φαρμακευτική εταιρεία Roche, στον τομέα της φαρμακευτικής και βιοτεχνολογικής βιομηχανίας και στο χώρο των επιστημών υγείας, όσον αφορά στη βιωσιμότητα, μέσω του δείκτη βιωσιμότητας Dow Jones (DJSI - Dow Jones Sustainability Index).

Η διάκριση αυτή τοποθετεί τη Roche μεταξύ του κορυφαίου 10% των εταιρειών όλων των κλάδων που συμπεριλήφθησαν στο δείκτη DJSI.

 

Πιο αναλυτικά, στη φετινή αξιολόγηση του δείκτη DJSI, η εταιρεία Roche έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία στον κλάδο της για τη διαχείριση των σχέσεών της με τους πελάτες, την εφοδιαστική της αλυσίδα, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία συμβάλει στην αντιμετώπιση του ζητήματος της επιβάρυνσης της υγειονομικής περίθαλψης. Η Roche έλαβε επίσης την υψηλότερη βαθμολογία σχεδόν σε όλα τα πεδία που αφορούσαν στους εργαζομένους, όπως οι δυνατότητες επαγγελματικής ανάπτυξης, ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς και η προσέλκυση νέων ταλέντων.

 

«Αποτελεί σημαντική επιβράβευση γι' εμάς το γεγονός ότι η εταιρεία Roche συνεχίζει να αναγνωρίζεται ως η πλέον βιώσιμη εταιρεία του κλάδου μας. Από την ίδρυση της Roche και μετά, εδώ και 120 περίπου χρόνια, ο οδηγός της επιχειρηματικής μας πρακτικής είναι η βιώσιμη ανάπτυξη», δήλωσε ο Severin Schwan, CEO της εταιρείας Roche. «Διατηρούμε τη δέσμευσή μας για σταθερή επένδυση στην καινοτομία, καθώς αυτή είναι η μεγαλύτερη συμβολή μας προς την κοινωνία και εξασφαλίζει ένα βιώσιμο μέλλον για όλους μας».

Τελευταία τροποποίηση στις 18:05 - 23 Οκτ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.