ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην Αυστραλία θα πίνουν Fizz

00:02 - 24 Οκτ 2014 | Επιχειρήσεις
Στην Αυστραλία θα πίνουν Fizz
Τα πρώτα βήματα της στην μακρινή Αυστραλία έκανε η Ένωση Πεζών με το κοκτέιλ κρασιού FIZZ.


Το FIZZ διανέμεται ήδη από τις μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα με 9% αλκοόλ και γεύσεις μήλο, καρπούζι, ροδάκινο , κεράσι και Μοσχάτο. Όλες αυτές οι γεύσεις προβλήθηκαν στη διεθνή έκθεση Fine Food 2014 στη Μελβούρνη τον προηγούμενο μήνα. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παγωμένο FIZZ σε σφηνάκι ή κοκτέιλ.

Η στόχευση στην αγορά της Αυστραλίας σκοπεύει την επιμήκυνση της χρονικής διάρκειας των πωλήσεων, καθώς το FIZZ είναι εξαιρετικό δροσιστικό ποτό και ως γνωστόν το καλοκαίρι στο Νότιο Ημισφαίριο έπεται.

Καθώς οι Αυστραλοί είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στα θέματα υγιεινής διατροφής, το γεγονός ότι το FIZZ δεν είναι σκληρό ποτό αλλά κρασί θα επικοινωνηθεί ιδιαίτερα στο κοινό.

Ένα κοντέινερ με όλες τις γεύσεις έχει ήδη σταλεί στην Μελβούρνη από όπου ξεκινάει η διανομή τoυ προϊόντος.

 Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών βρίσκεται στο νομό Ηρακλείου Κρήτης, στο Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων. Δραστηριοποιείται με δύο βασικά προϊόντα: κρασί και ελαιόλαδο και αποτελεί πρότυπη οργάνωση στον αγροτοσυνεταιριστικό χώρο από το 1933. ξίζει να τονιστεί ότι η ΕΝΩΣΗ ΠΕΖΩΝ οινοποιεί ετησίως 15.000 τόνους οινοστάφυλα ενώ στα 2 ιδιόκτητα ελαιουργεία της αλέθονται 6.000 τόνοι ελαιόκαρπου. Η εμφιάλωση του ελαιολάδου αγγίζει τους 2.000 τόνους ετησίως ενώ του κρασιού 8.000 τόνους. Η πρωτότυπη συσκευασία Tetra Pak ξεπέρασε πέρυσι τους 4.000 τόνους σε κρασί και λάδι.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 00:31 - 24 Οκτ 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.