ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παράταση εγγραφών για το "Kickin’ Greece forward" λόγω αυξημένης ζήτησης

17:26 - 29 Οκτ 2014 | Επιχειρήσεις
Παράταση εγγραφών για το "Kickin’ Greece forward" λόγω αυξημένης ζήτησης
Παρατείνεται μέχρι της 5 Νοεμβρίου 2014, η περίοδος εγγραφών για το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας Kick Athens, λόγω εκδήλωσης έντονου ενδιαφέροντος.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 10 Νοεμβρίου 2014 και θα διεξαχθούν στους χώρους του The Cube (Κλεισόβης 8, Αθήνα), καθώς πριν λίγες ημέρες το Kick Athens εγκαινίασε τη συνεργασία του με το The Cube.
Αναφερόμενη στη συνεργασία, η Initiator του Kick Athens Ρεβέκκα Πιτσίκα δήλωσε, «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στο ξεκίνημα του Kick στην Ελλάδα, θα έχουμε την υποστήριξη του Σταύρου Μεσσήνη και του The Cube, ενός χώρου καινοτομίας και δημιουργίας, που αποτελεί σημαντικό και αναπόσπαστο μέλος της κοινότητας των νεοφυών επιχειρήσεων στη χώρα μας».
Αντίστοιχα, ο ιδρυτής και υπεύθυνος του The Cube Σταύρος Μεσσήνης δήλωσε, «Το πρόγραμμα Kick Athens είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα επιχειρηματικής επιτάχυνσης του κόσμου των Startups και συμμετέχουμε με μεγάλη χαρά τόσο εγώ ο ίδιος, όσο και το The Cube στην ομάδα μαζί με την Ρεβέκκα Πιτσίκα, τον Πάνο Μπαλτά και τη Μίνα Μπαγιώτα. Οι αιτούντες του Kick Athens πρέπει να αναμένουν σκληρή δουλειά, υπέροχες συνθήκες ομαδικής εργασίας και εξαιρετικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο που θα τους βοηθήσει στην εκκίνηση της επιχειρηματικής τους ιδέας»

Τι είναι τo Kick Athens;

Πρόκειται για ένα διεθνούς φήμης, καινοτόμο, δομημένο και απόλυτα στοχευμένο πρόγραμμα εκμάθησης επιχειρηματικότητας, που αποτελείται από παρουσιάσεις, βιβλία, videos, workshops και networking. Ολοκληρώνεται μέσα σε 100 περίπου ώρες, κατά την διάρκεια 6 εβδομάδων και απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες, που θέλουν να υλοποιήσουν άμεσα την επιχειρηματική τους ιδέα.

Ξεκίνησε από το Seattle από τον Michal Libes, έναν «κατά συρροήν» επιχειρηματία και σύντομα εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο, λειτουργώντας αυτή την στιγμή σε 4 ηπείρους, ενώ στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο.

  • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος www.kickathens.gr.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.