ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Access MBA: Τετ-α-τετ με κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων

14:14 - 04 Νοε 2014 | Επιχειρήσεις
Access MBA: Τετ-α-τετ με κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων
Η κορυφαία εκδήλωση ενημέρωσης για προγράμματα MBA με προσωπικές συναντήσεις έρχεται στην Αθήνα!

Η κορυφαία εκδήλωση ενημέρωσης για προγράμματα MBA με προσωπικές συναντήσεις έρχεται και στην Αθήνα την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014.

Ατομικές συναντήσεις με διευθυντές υποδοχής υποψηφίων, δημόσιες συζητήσεις με τη συμμετοχή σχολών, εργαστήρια GMAT, συμβουλευτικές συνεδρίες με ειδικούς του Access MBA και άλλα περιμένουν τους ενδιαφερόμενους στο ξενοδοχείο Royal Olympic.

Το 93% των αποφοίτων ενός προγράμματος MBA βρήκαν τη δουλειά των ονείρων τους εντός 3 ετών από την απόκτηση του πτυχίου τους, ενώ πρόσφατοι απόφοιτοι προγραμμάτων MBA από εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκοσμίου κύρους αναφέρουν ότι ο μέσος μισθός τους ξεπερνά τα 125.000 δολάρια.

Βρείτε κι εσείς το ιδανικό πρόγραμμα MBA που σας ταιριάζει στα @AccessMBA Tour και @AccessMBA One-to-One.

Στην εκδήλωση, συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι εξής σχολές: NSEAD, IESE Business School , IE Business School, Copenhagen Business School, Manchester Business School, SDA Bocconi, ALBA Graduate Business School, Rotterdam School of Management, Strathclyde, Aston Business School και άλλες.

mba

Η εγγραφή είναι υποχρεωτική και μπορείτε να την κάνετε από εδώ: http://www.accessmba.com/athens/index.html?ui=5*K8511414664997

Τελευταία τροποποίηση στις 14:46 - 04 Νοε 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.