ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκλεισε το deal του Ομίλου Costa Navarino με τον Όμιλο Olayan

17:22 - 27 Νοε 2014 | Επιχειρήσεις
Έκλεισε το deal του Ομίλου Costa Navarino με τον Όμιλο Olayan
Τη συμμετοχή του Ομίλου Olayan ως τέταρτο μέτοχο, ανακοίνωσε ο Όμιλος εταιριών Costa Navarino. Ο νέος μέτοχος θα είναι ισότιμος με κάθε έναν από τους τρεις υφιστάμενους μετόχους της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου.

Ο Όμιλος Olayan αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικούς επενδυτικούς ομίλους διεθνώς, με παρουσία στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια και συμμετοχή σε πολλές ελληνικές επιχειρήσεις, αποδεικνύοντας τη μακροχρόνια στρατηγική του τοποθέτηση στη χώρα μας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Costa Navarino, οι δύο όμιλοι μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία και το ίδιο όραμα για την μακροπρόθεσμη και αειφόρο ανάπτυξη της Costa Navarino και της Μεσσηνίας.

Μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, θα επιταχυνθεί η περαιτέρω ανάπτυξη του προορισμού. Τα ακριβή σχέδια και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους θα ανακοινωθούν με την ολοκλήρωσή τους, στο πρώτο τρίμηνο του 2015.

Η συνεργασία αυτή καταδεικνύει την επιτυχία της αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης που αντιπροσωπεύει η Costa Navarino και που την έχει θέσει ανάμεσα στους πιο ποιοτικούς προορισμούς στην Ευρώπη, καταλήγει η ανακοίνωση.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:20 - 27 Νοε 2014
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.