ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της η Intersys A.E.

00:16 - 27 Μαρ 2015 | Επιχειρήσεις
Η Intersys A.E., αντιπρόσωπος των οίκων Canon, Océ, Pioneer, Haier, TomTom, Hisense, Telefunken, Duracell και NEC Display Solutions στην Ελληνική αγορά, ανακοίνωσε την ανάληψη της διανομής της κατασκευάστριας εταιρίας ηλεκτρικών συσκευών Gorejne για την Ελληνική αγορά, επεκτείνοντας το ευρύ χαρτοφυλάκιο της, με ακόμη περισσότερες κατηγορίες προϊόντων.

Η Gorejne αποτελεί μία ηγετική δύναμη στην Ευρώπη με δυνατότητα παραγωγής 4.000.000 λευκών συσκευών ετησίως, έχοντας παρουσία στο χώρο των κατασκευαστών πλέον των 60 χρόνων.  Απασχολεί πάνω από 10.000 εργαζόμενους και διαθέτει παρουσία σε 70 χώρες παγκοσμίως, εκ των οποίων οι 30 στην Ευρώπη. Επιπρόσθετα, η Gorenje είναι μία εταιρία που επενδύει σε έρευνα και ανάπτυξη, προσφέροντας μοναδικές λύσεις και επιλογές στον καταναλωτή στο μαγείρεμα, τη ψύξη και την πλύση, ενώ διαθέτει 3 εργοστάσια παραγωγής προϊόντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο όμιλος περιλαμβάνει 83 εταιρείες εκ των οποίων οι 59 βρίσκονται εκτός Σλοβενίας.

 

Εκτός από ηλεκτρικές συσκευές, η Gorenje παρέχει υπηρεσίες σε τομείς ενέργειας, οικολογίας και εμπορίου. Τα προϊόντα της έχουν παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες. Η μακρόχρονη παρουσία του ομίλου στην παραγωγή ηλεκτρικών συσκευών τοποθετεί την Gorenje σε υψηλή θέση τεχνολογικής ανάπτυξης, μία εταιρεία που παράγει ανώτερες κατασκευαστικά οικιακές συσκευές αλλά με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.

 

Με 95% της ετήσιας παραγωγής της να κατευθύνεται σε εξαγωγές, η Gorenje αποτελεί μία σημαντική στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών ευρωπαϊκή εταιρεία.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:04 - 26 Μαρ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.