ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Nτεμπούτο του ΑΒ στις Βιταμίνες με δική του branda

12:16 - 02 Ιουν 2015 | Επιχειρήσεις
Την είσοδό της στην αγορά των βιταμινών και των συμπληρωμάτων διατροφής εγκαινίασε μόλις χθες η λιανεμπορική αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος, όπως μας το επιβεβαίωσε υψηλόβαθμο στέλεχός της.

Είσοδο που ήδη έχουν πραγματοποιήσει αρκετοί μεγάλοι παίκτες του οργανωμένου λιανεμπορίου, όπως τα Carrefour, My Market κ.λπ.

Σύμφωνα λοιπόν με το στέλεχος της αλυσίδας, η προϊοντική γκάμα που βρίσκεται στα καταστήματα της αλυσίδας είναι branda που θα διαχειρίζεται αποκλειστικά η ΑΒ Βασιλόπουλος, με βάση και την σχετική συμφωνία που έχει κάνει με τον προμηθευτή. Η χώρα προέλευσης αυτής της γκάμας είναι η Ελβετία και η Πολωνία.

Οπως μας ανέφερε μπορεί στην παρούσα φάση ο καταναλωτής να μην έχει ακόμη συνηθίσει να αγοράζει βιταμίνες από τα σούπερ μάρκετ, όμως θεωρεί ότι αυτό θα γίνει σύντομα, καθώς τα σχετικά προϊόντα πωλούνται φθηνότερα απ' ό,τι ισχύει σε άλλα ανταγωνιστικά κανάλια διανομής, σε ποσοστό από 14% έως και 20%, δηλαδή από 2 έως τέσσερα ευρώ. Πεποίθηση που στηρίζεται και στην αυξανόμενη τάση των καταναλωτών να αγοράζουν πια γάλατα πρώτης βρεφικής ηλικίας από τα σούπερ μάρκετ, καθώς εξοικονομούν περί τα 400 ευρώ σε ετήσια βάση.

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

Τελευταία τροποποίηση στις 12:49 - 02 Ιουν 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.