ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύγχρονοι ψυχοκοινωνικοί κίνδυνοι στην εργασία

13:06 - 27 Οκτ 2015 | Επιχειρήσεις
Σύγχρονοι ψυχοκοινωνικοί κίνδυνοι στην εργασία
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Διοικήσεως Παραγωγής Προϊόντων & Υπηρεσιών (ΕΙΔΙΠ) της ΕΕΔΕ, συμμετέχοντας ενεργά για δέκατη χρονιά, στις δραστηριότητες της Ευρωπαϊκής Εκστρατείας για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία -στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, της αντίστοιχης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας, που πραγματοποιείται κάθε Οκτώβριο- διοργανώνει, από κοινού με το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ), εσπερίδα, με θέμα «Σύγχρονοι ψυχοκοινωνικοί κίνδυνοι στην εργασία: Αναγνώριση και δράσεις»

Η Πανευρωπαϊκή Ενημερωτική Εκστρατεία (2014 -2015) με κεντρικό μήνυμα «Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας» στοχεύει, μεταξύ άλλων, στη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο κατανοούμε το θέμα και στην γεφύρωση του κενού, μέσω της παροχής στήριξης και καθοδήγησης προς τους εργαζόμενους και τους εργοδότες, καθώς και μέσα από την χρήση πρακτικών και εύχρηστων ’’εργαλείων’’.

Οι σύγχρονοι ψυχοκοινωνικοί κίνδυνοι στην εργασία και κυρίως το εργασιακό άγχος, συνεπάγονται σημαντικό κόστος για τις επιχειρήσεις και την κοινωνία. Οι κίνδυνοι αυτοί συγκαταλέγονται σήμερα μεταξύ των μεγαλύτερων προκλήσεων στη σύγχρονη Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού και στον τομέα της Ασφάλειας και Υγείας.

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015, ώρα 18:00, στο συνεδριακό κέντρο της ΕΕΔΕ στα Πατήσια. Ειδικά για τις συμμετέχουσες εταιρίες στην εσπερίδα, προσφέρεται δωρεάν το P.R.I.W.A. (Το πρώτο ελληνικό εργαλείο μέτρησης ψυχοκοινωνικών κινδύνων και των επιπτώσεων τους στον εργασιακό χώρο) έως το τέλος του έτους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.