ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H&M: Ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην Κόρινθο

22:44 - 19 Φεβ 2016 | Επιχειρήσεις
H&M: Ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην Κόρινθο
Στις 30 Μαρτίου 2016, στις 18.00 το απόγευμα, η Hennes & Mauritz ΑΕ, θα εγκαινιάσει στο εμπορικό κέντρο Mare West στην Κόρινθο (5ο χλμ. Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών) το πρώτο κατάστημα της στην περιοχή.

Το νέο H&M κατάστημα των 1.900 τ.μ. θα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα γυναικείας, αντρικής, νεανικής και παιδικής μόδας - συμπεριλαμβανομένων των συλλογών Divided, Underwear, Accessories και Cosmetics.

"Η Κόρινθος είναι μια από τις πόλεις στις οποίες πάντοτε επιθυμούσαμε να έχουμε παρουσία και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σύντομα θα ανοίξουμε με ένα ολοκληρωμένο κατάστημα. Στόχος μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας το μάξιμουμ της αγοραστικής εμπειρίας μέσω μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας" δήλωσε η κα. Sandrine Galparoli, Country Manager Ελλάδος και Βουλγαρίας.

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην Αθήνα. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 32 καταστήματα σε 11 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Πάτρα και Χανιά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.