ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκτελεστικός πρόεδρος στη MIG αναλαμβάνει ο Ανδρέας Βγενόπουλος

14:35 - 19 Απρ 2016 | Επιχειρήσεις
Εκτελεστικός πρόεδρος στη MIG αναλαμβάνει ο Ανδρέας Βγενόπουλος
Εκτελεστικά καθήκοντα ανέθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο της MIG στον μέχρι στιγμής μη Εκτελεστικό Πρόεδρο του Ομίλου, Ανδρέα Βγενόπουλο, με ομόφωνη απόφασή του.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή, ο Εκτελεστικός, πλέον, Πρόεδρος της ΜIG κ. Ανδρέας Βγενόπουλος ανέφερε τα κάτωθι:

 

«Παρότι οι οικονομικές επιδόσεις του Ομίλου ΜIG επιδεικνύουν συνεχή και σημαντική βελτίωση και μάλιστα σε ένα αρνητικό οικονομικό περιβάλλον, οι προκλήσεις για το υπόλοιπό της φετινής χρονιάς είναι μεγάλες και σημαντικές.

 

Σ' αυτά τα πλαίσια, με τη σύμφωνη γνώμη των μεγάλων μετόχων και την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της MIG, αποφάσισα να ενισχύσω την εκτελεστική διοίκηση του Ομίλου, ώστε να συνδράμω στην επιτυχή αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων, που εκτός από τις αβέβαιες εσωτερικές οικονομικές εξελίξεις σε τομείς δραστηριότητάς μας όπως η Υγεία, το Γάλα, τα Τρόφιμα, η Εστίαση, η Ακτοπλοΐα κ.λπ. περιλαμβάνουν και την επιτυχή ολοκλήρωση της προσφυγής μας κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο (διεκδίκηση αποζημίωσης άνω του 1 δισ. ευρώ), παρά τις κακόπιστες και παρενοχλητικές αντιδράσεις της εναγομένης».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.