ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φιλότιμο και Επιχειρείν: Συνέδριο για τη νέα επιχειρηματικότητα στο ΕΒΕΑ

12:22 - 26 Μαϊ 2016 | Επιχειρήσεις
Φιλότιμο και Επιχειρείν: Συνέδριο για τη νέα επιχειρηματικότητα στο ΕΒΕΑ
Ο ρόλος του φιλότιμου στο επιχειρείν και η ενσωμάτωση της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης στη νέα επιχειρηματικότητα είναι το θέμα εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 27 Μαΐου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας.

Την εκδήλωση διοργανώνει στις 6 το απόγευμα το clubNE(νεανική επιχειρηματικοτητα).

Εισηγητές σε αυτή την εκδήλωση θα είναι:

  • Ο Παύλος Ευμορφίδης, ιδρυτής της COCO-MAT, θα μιλήσει για τις ανθρωποκεντρικές αξίες στο επίκεντρο της δυναμικής μιας ελληνικής οικογενειακής επιχείρησης που κατακτά τον κόσμο.
  • Η Νατάσα Αθανασιάδου, ιδρύτρια της Generation Generous και αντιπροσώπου της Fashion Revolution Greece, θα μιλήσει για την ανερχόμενη τάση της ηθικής στον διεθνή χώρο της μόδας και τις σχετικές δράσεις και ευκαιρίες στη χώρα μας.
  • Ο Αντώνης Κολιάδης, οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων και ειδικός στην κατάρτιση μελετών και προτάσεων για ένταξη σε Ευρωπαϊκά προγράμματα, θα μας αναπτύξει τη δυναμική των επενδυτικών ευκαιριών με κοινωνικό πρόσημο.
  • Ο Μάνος Χατζημαλωνάς, ψυχολόγος και ιδρυτής του οργανισμού κοινωνικής καινοτομίας ‘Φιλότιμο Ίδρυμα’, θα μιλήσει για την ψυχοκοινωνική δυναμική της έννοιας φιλότιμο και τις ποικίλες εφαρμογές της στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα.
  • Ο Όμιλος Νεανική Επιχειρηματικότητα «ΝΕ» ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2010 με έδρα την Θεσσαλονίκη και έκτοτε επεκτάθηκε σε όλη την Ελλάδα, ενώ η δράση και η δυναμική του ΝΕ σύντομα άνοιξε τον δρόμο για τη δημιουργία παραρτημάτων στην Ευρώπη και την Αμερική.
Τελευταία τροποποίηση στις 12:37 - 26 Μαϊ 2016
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.