ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολοκληρώνονται οι δηλώσεις συμμετοχής στην ελληνική επιχειρηματική αποστολή στο ΙΟΤ Solutions World Congress

12:05 - 15 Σεπ 2016 | Επιχειρήσεις
Ολοκληρώνονται την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις συμμετοχής στo εθνικό περίπτερο της επιχειρηματικής αποστολή στην έκθεση ΙΟΤ Solutions World Congress στη Βαρκελώνη στις 25-27 Οκτωβρίου 2016, που διοργανώνει το mi-Cluster και το Enterprise Greece με την υποστήριξη του Corallia και της ΕΝΕΒΗ. Η συμμετοχή είναι ανοικτή για οποιαδήποτε ελληνική εταιρεία ή φορέα δραστηριοποιείται στον κλάδο του Διαδικτύου Πραγμάτων (Internet of Things – IοT).

Εκτός από την ελληνική παρουσία με Εθνικό Περίπτερο στην έκθεση, οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε όλες τις παράπλευρες εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν στο πλαίσιο της έκθεσης και να διασυνδεθούν με την ευρωπαϊκή και διεθνή τεχνολογική σκηνή του Διαδικτύου Πραγμάτων. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην ελληνική B2B εκδήλωση με στόχο τη διερεύνηση συνεργασιών με πελάτες ή προμηθευτές από όλο τον κόσμο.

 

Η έκθεση IΟT Solutions World Congress, αποτελεί μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις στις βιομηχανίες IOT παγκοσμίως. Σε αυτή παρουσιάζονται λύσεις για τους κλάδους της υγείας, της ενέργειας, των μεταφορών και εφοδιαστικών αλυσίδων (logistics) και αναμένεται να προσελκύσει φέτος περισσότερους από 8.000 επισκέπτες.

 

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην επιχειρηματική αποστολή στη Βαρκελώνη έως την Παρασκευή 16.09.2016 είτε ως εκθέτες στο εθνικό περίπτερο είτε ως απλοί συμμετέχοντες, παρουσιάζοντας τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες τους «Designed in Greece».

Τελευταία τροποποίηση στις 12:23 - 15 Σεπ 2016
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.