ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το VesselBot στη Σιγκαπούρη

17:56 - 17 Ιαν 2017 | Επιχειρήσεις
Το VesselBot στη Σιγκαπούρη
Η καινοτόμος επιχείρηση VesselBot συμμετείχε στο συνέδριο Shipping2030, Asia που έλαβε χώρα τον περασμένο μήνα στη Σιγκαπούρη. Το συνέδριο που οργανώθηκε από την εταιρεία Knect365 Maritime, για πρώτη φορά φέτος, είχε ως στόχο να φέρει σε επαφή τον κόσμο της παγκόσμιας ναυτιλίας με τεχνολογίες και ιδέες που πρόκειται να καθορίσουν το ψηφιακό μέλλον του κλάδου.

Ο κ. Κωμοδρόμος, CEO του VesselBot συμμετείχε στη συζήτηση του πάνελ με θέμα: «Πως αναπτύσσουμε τη συνεργασία, τη διαφάνεια και τις νέες σχέσεις μέσα στη Ναυτιλία».

 

Αναπτύχθηκε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα μεταξύ των κυρίων Peter Schellenberger-Regional Director Ship Supply Chain Asia, V.Ships Asia Group Pte. Ltd, Sharon Gill-Senior VP, Head of Sales (APAC) & General Manager (Singapore), ShipServ, Colin Hayward-Managing Director, Chinsay και Rick Hawkins-Chief Technology Officer, PTC Holdings Corp. από τους οποίους απαρτίζονταν το πάνελ.

image003

 

Στο πάνελ συζητήθηκε εκτενώς o τρόπος κατά τον οποίο η τεχνολογία μπορεί να αλλάξει τη μέθοδο που συναλλάσσονται, επικοινωνούν και λειτουργούν σήμερα οι εταιρείες που συμμετέχουν στην αγορά της ναυτιλίας καθώς και τις αλλαγές που αυτή μπορεί να επιφέρει στα επιχειρηματικά μοντέλα που εφαρμόζονται μέχρι σήμερα. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στα τεχνολογικά προϊόντα που εταιρείες όπως το VesselBot φέρνουν στην αγορά, καθώς επίσης και στα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι χρήστες, ιδιαίτερα αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η ναυτιλία. Επιπλέον αναλύθηκαν οι τρόποι χρήσης της τεχνολογίας μέσω των οποίων οι οργανισμοί μπορούν να επιτύχουν συνεργασίες και ανταλλαγή πληροφοριών με σκοπό την αύξηση της κερδοφορίας τους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.