ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Startup Europe Week Crete: Με μεγάλη προσέλευση η πρώτη εκδήλωση

11:02 - 06 Φεβ 2017 | Επιχειρήσεις
Startup Europe Week Crete: Με μεγάλη προσέλευση η πρώτη εκδήλωση
Πραγματοποιήθηκε στις 3/2 το πρώτο event του πανευρωπαϊκού συνεδρίου με θέμα την επιχειρηματικότητα και τα startups, Startup Europe Week Crete στα Χανιά.

Στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου βρέθηκαν περισσότεροι από 300 επισκέπτες, που παρακολούθησαν τις ομιλίες των εισηγητών και τα workshops επιχειρηματικότητας και το networking party από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ. 

Με ενδιαφέρον το κοινό παρακολούθησε συζητήσεις ουσίας για τα πρακτικά θέματα λειτουργίας ενός startup εγχειρήματος, τρόπους και ευκαιρίες χρηματοδότησης και στήριξης της επιχειρηματικής ιδέας, πήρε συμβουλές και έμπνευση από τους επιτυχημένους και έζησε τον παλμό ενός διαγωνισμού τοπικών startup.

Έντονη ήταν και η παρουσία των επισκεπτών σε workshops, που τους μετέδωσαν πολύτιμες γνώσεις για να φτιάξουν το δικό τους android app, να γίνουν vloggers, να διοικήσουν το startup τους αλλά και να μάθουν να σκέφτονται ομαδικά, οργανωτικά και πρωτοπόρα κάτω από δύσκολες συνθήκες

Το Startup Europe Week πραγματοποιήθηκε στα Χανιά από τον τοπικό πρεσβευτή Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Club) Startup Europe/European Committee ενώ συνδιοργανωτές ήταν οι Περιφέρειας Κρήτης/Π.Ε. Χανίων και ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ. 

Η σύνοψη της επιτυχίας του Startup Europe Week στα Χανιά, βρίσκεται στο ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας για την νεοφυή και όχι μόνο επιχειρηματικότητα, την καινοτομία, τις ευκαιρίες αλλά και την πληροφόρηση που υπάρχει διαθέσιμη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.