ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας με την Εurobank

21:49 - 13 Φεβ 2017 | Επιχειρήσεις
Συνάντηση Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας με την Εurobank
Συνεχίζει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας (ΕΕΑ) τον κύκλο επαφών του με τις τράπεζες, προκειμένου να τους ενημερώσει για προβλήματα που προκύπτουν στις σχέσεις των επαγγελματιών με αυτές. Στο πλαίσιο αυτό, αντιπροσωπεία του επιμελητηρίου είχε σήμερα συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Eurobank Ergasias A.E. Φωκίωνα Καραβία.

Στην διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος του ΕΕΑ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, έθεσε το θέμα των χρεώσεων που επιβάλουν οι τράπεζες στους χρήστες των υπηρεσιών POS, ενώ ζητήθηκε επίσης η εγκατάσταση μηχανήματος αυτομάτων συναλλαγών ΑΤΜ - easypay στην έδρα του επιμελητηρίου για τις συναλλαγές των μελών του που αφορούν τόσο την καταβολή των ανταποδοτικών τελών ΓΕΜΗ, όσο και την καταβολή των συνδρομών τους προς το ΕΕΑ.

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Φωκίων Καραβίας, όπως αναφέρει ανακοίνωση του επιμελητηρίου, αντιμετώπισε θετικά τις θέσεις του επιμελητηρίου και για τα δύο παραπάνω ζητήματα.

 

Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκαν συναντήσεις αντιπροσωπείας του ΕΕΑ, στις 2 Φεβρουαρίου 2017, με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας Παναγιώτη Θωμόπουλο και τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας Αττικής Παναγιώτη Ρουμελιώτη, και στις 3 Φεβρουαρίου 2017 με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς Γεώργιο Χαντζηνικολάου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.