ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

UPS: Ταχύτερη στην Ελλάδα μετά τις επενδύσεις στο ευρωπαϊκό της δίκτυο

13:14 - 16 Φεβ 2017 | Επιχειρήσεις
UPS: Ταχύτερη στην Ελλάδα μετά τις επενδύσεις στο ευρωπαϊκό της δίκτυο
Η UPS (NYSE: UPS) ανακοίνωσε σήμερα μια σειρά από βελτιώσεις στο δίκτυο και τις υποδομές της, οι οποίες μειώνουν τους χρόνους παράδοσης ανάμεσα σε περισσότερες από 350 πόλεις σε 26 χώρες σε όλη την Ευρώπη.
Οι πελάτες της εταιρείας στην Ελλάδα θα επωφεληθούν από την ταχύτερη παράδοση με την οδική υπηρεσία στην Ισπανία, την Πορτογαλία και μέρος της Τσεχίας. Για παράδειγμα, η παράδοση ενός πακέτου από Αθήνα προς Μαδρίτη θα χρειαστεί τώρα τέσσερις ημέρες αντί για πέντε.
 
«Οι επιχειρηματίες στην Ελλάδα χρειάζονται να είναι σίγουροι ότι οι πελάτες τους θα λάβουν τις παραγγελίες τους στην ώρα τους, στο σωστό μέρος  και στη σωστή τιμή», δήλωσε ο Jim Kearney, countrymanager της UPS στην Ελλάδα. «Για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, μειώσαμε τους χρόνους αποστολής της πιο οικονομικής μας υπηρεσία μέχρι και 24 ώρες».
 
Η πρόσφατη βελτίωση στους χρόνους παράδοσης στην πιο οικονομική οδική υπηρεσία της UPS (UPS Standard®) αποτελεί μέρος της συνολικής επένδυσης της UPS, αξίας 2 δις δολαρίων, στο ευρωπαϊκό δίκτυο και τις υποδομές της, μεταξύ 2014 και 2019. Η UPS έχει ήδη ολοκληρώσει το ένα τρίτο του προγράμματος επέκτασης και επανασχεδιασμού του δικτύου, με νέες εγκαταστάσεις να έχουν ανακοινωθεί στο Βέλγιο, τη Δανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Πολωνία, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
 
«Οι επιχειρήσεις που εξάγουν είναι πιο επιτυχημένες σε καλές εποχές και πιο ανθεκτικές σε αντίξοους καιρούς», ανέφερε ο Nando Cesarone, πρόεδρος της UPS Europe. «Οι βελτιώσεις του δικτύου της UPS διευκολύνουν τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα να εξάγουν το εμπόρευμά τους πιο γρήγορα σε όλη την Ευρώπη».
Τελευταία τροποποίηση στις 13:27 - 16 Φεβ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.