ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η JTI στις 10 κορυφαίες επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον το 2017

22:25 - 04 Απρ 2017 | Επιχειρήσεις
Η JTI στις 10 κορυφαίες επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον το 2017
Η JTI αναγνωρίστηκε ως μια από τις 10 κορυφαίες επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον το 2017, στην κατηγορία εταιρειών με 50-250 εργαζόμενους.

H αναγνώριση αυτή προστίθεται σε μια σειρά σημαντικών διακρίσεων αναφορικά με τις εργασιακές πρακτικές που εφαρμόζει η επιχείρηση ως αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής της κουλτούρας.

 

Η έρευνα διεξήχθη φέτος για 15η συνεχή χρονιά από το Great Place to Work Institute Hellas και με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School.

 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, στην έρευνα απάντησαν το 93% των εργαζομένων της JTI. Οι εργαζόμενοι δήλωσαν ότι «είναι υπερήφανοι που εργάζονται για αυτή την εταιρεία» και αναγνωρίζουν ότι, παρά το γεγονός ότι διανύουμε δύσκολες εποχές, η JTI τους προσφέρει με συνέπεια ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, με ανταγωνιστικές αποδοχές και κίνητρα για την ανάπτυξή τους, διασφαλίζoντας παράλληλα την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της JTI Ελλάδος, Edoardo Voletti, δήλωσε σχετικά: «Σταθερός μας στόχος είναι η διατήρηση ενός εργασιακού περιβάλλοντος που συνδυάζει την ακεραιότητα με την επαγγελματική αριστεία. Η αναγνώριση ως Best Workplace, προερχόμενη από τους ίδιους τους εργαζομένους μας, καταδεικνύει ότι κινούμαστε στον σωστό δρόμο. Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς και από αυτό αντλούμε ακόμη περισσότερη δύναμη για να συνεχίσουμε».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.