ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γερμανός: Στην καρδιά της τεχνολογίας το νέο κατάστημα στο The Mall Athens

17:03 - 15 Ιουν 2017 | Επιχειρήσεις
Γερμανός: Στην καρδιά της τεχνολογίας το νέο κατάστημα στο The Mall Athens
Άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το ανανεωμένο κατάστημα Γερμανός στο The Mall Athens προσφέροντάς στους πελάτες του μία νέα εμπειρία εξυπηρέτησης.

Με μεγάλη ποικιλία από προϊόντα, νέα digital αισθητική και έμφαση στη διαδραστικότητα, το κατάστημα της Γερμανός είναι σχεδιασμένο πάνω σε ξεχωριστές προϊοντικές ζώνες και βιωματικές γωνίες, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν:

 

- να δοκιμάσουν ακόμη περισσότερες high tech συσκευές και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, όπως Smartphones, Tablets, Smart Gadgets (drones, wearables, action cameras), Smart Τηλεοράσεις, Laptops και αξεσουάρ, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία από εκπαιδευτικά παιχνίδια ρομποτικής (STEΜ).

 

- να ζήσουν αποκλειστικά την απόλυτη 4D εμπειρία μέσα από το Samsung Gear VR, αλλά και να φορέσουν μάσκες & γυαλιά εικονικής/επαυξημένης πραγματικότητας, όπως το Microsoft HoloLens.

 

- να δοκιμάσουν όλα τα νέα παιχνίδια, αλλά και κονσόλες Gaming στο ειδικά διαμορφωμένο gaming corner.

 

- να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική στο music corner.

 

Η αλυσίδα Γερμανός θα συνεχίσει να ανανεώνει τα καταστήματα με έμφαση στην digital αισθητική και την high tech εμπειρία των καταναλωτών. Ήδη έχουν ανανεωθεί 170 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.