ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Κέρκυρα απέκτησε πλέον δικό της Starbucks

17:04 - 17 Ιουλ 2017 | Επιχειρήσεις
Η Κέρκυρα απέκτησε πλέον δικό της Starbucks
Την Πέμπτη 13 Ιουλίου η αλυσίδα καφέ Starbucks εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στο κέντρο της Κέρκυρας. Με το άνοιγμα του καταστήματος αυτού, η οικογένεια των Starbucks, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2002, μεγαλώνει, με ολοένα και περισσότερα καταστήματα σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας και σε κεντρικά σημεία αστικών πόλεων.

Στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, τα Starbucks, στην οδό Καποδιστρίου 32 (Πεντοφάναρο), υποδέχονται από αυτό το καλοκαίρι τους φίλους του καφέ. 

 

Tο νέο κατάστημα, έκτασης 326 τ.μ. (ισόγειο, ημιώροφος και υπόγειο), έχει σύγχρονη, βιομηχανική αισθητική με μπετόν και στοιχεία viroc και παράλληλα ζεστή και lounge ατμόσφαιρα με χαρακτηριστικές Starbucks εικαστικές λεπτομέρειες. 

 

Παράλληλα, το κατάστημα των Starbucks στην Κέρκυρα από την αρχή της λειτουργίας του σε συνεργασία με το Τμήμα Πρόνοιας – Κοινωνικής Πολιτικής – Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού του Δήμου Κέρκυρας και τον Κοι.Σ.Π.Ε. Κέρκυρας θα συμβάλλει στην προσφορά μερίδων φαγητού, στις δομές του Δήμου Κέρκυρας που οργανώνουν συσσίτια ή / και υποστηρίζουν ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:15 - 18 Ιουλ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.