ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα στελέχη του πολυεθνικού Ομίλου Veridos στην Αθήνα

08:38 - 15 Σεπ 2017 | Επιχειρήσεις
Τα στελέχη του πολυεθνικού Ομίλου Veridos στην Αθήνα
Στην Αθήνα αυτές τις μέρες χτυπά η καρδιά του ομίλου Veridos, ενός από τους κορυφαίους στον κόσμο στις εκτυπώσεις για έγγραφα υψηλής ασφάλειας καθώς στις εγκαταστάσεις της Veridos Ματσούκης Α.Ε. (παραγωγική μονάδα του ομίλου Veridos στην Ελλάδα) διεξάγεται από τις 13.09. έως 15.09.2017 το Διεθνές Συνέδριο Πωλήσεων (International Sales Meeting) του Ομίλου.

Περισσότερα από 50 κορυφαία στελέχη των τμημάτων πωλήσεων από όλες τις χώρες που έχει παρουσία η Veriodos, κάνουν τις τρεις αυτές ημέρες μια συνολική επισκόπηση της εμπορικής πολιτικής του Ομίλου, αλλά και διαμορφώνουν τους στόχους για το επόμενο έτος. Τέτοιες συναντήσεις διεξάγονται δύο φορές το χρόνο και συντελούν στη συγκροτημένη και συντεταγμένη πορεία του διεθνούς Ομίλου που τροφοδοτεί με διαβατήρια, ταυτότητες, άδειες οδήγησης, αξιόγραφα κλπ πολλές χώρες στον πλανήτη.

Στην Αθήνα με την ευκαιρία του Διεθνούς Συνεδρίου πέρα από τα Διευθυντικά Στελέχη Πωλήσεων του Ομίλου από όλη την υφήλιο και συγκεκριμένα τη Γερμανία (Βερολίνο και Μόναχο), Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα,, Μεξικό, Καναδά, Σιγκαπούρη, Τουρκία, θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρίαςVeridos Ματσούκης Α.Ε. εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Ολλανδίας.

«Η διοργάνωση του Διεθνούς Συνεδρίου Πωλήσεων του Ομίλου Veridos αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη της σημασίας που δίνει ο Όμιλος στην παραγωγική του μονάδα στην Ελλάδα.  Άλλωστε από τις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας, που πληρούν τα υψηλά κριτήρια, καλύπτονται οι ανάγκες σε έγγραφα ασφαλείας πολλών κρατών της υφηλίου» αναφέρει σε δήλωσή του ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Veridos Ματσούκης Α.Ε. Ευθύμιος Ματσούκης. «Αποδεικνύεται έμπρακτα ότι στην Ελλάδα λειτουργεί μια επιχειρηματική μονάδα με εξαγωγικό προσανατολισμό αλλά και υψηλό δείκτη ανταγωνιστικότητας σε σχέση με άλλες αντίστοιχες σε μεγαλύτερες χώρες» καταλήγει ο κ. Ματσούκης.

Ο Όμιλος Veridos ιδρύθηκε το 2015 και προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στις εκτυπώσεις ασφαλείας απασχολώντας 400 εργαζόμενους. Μάλιστα, περισσότερες από 70 χώρες εμπιστεύονται τις εκτυπώσεις διαβατηρίων, ταυτοτήτων, διπλωμάτων, θεωρήσεων εισόδου κ.λπ. στον Όμιλο που έχει έδρες σε Μόναχο και Βερολίνο, με μονάδες παραγωγής σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Βραζιλία, η Ελλάδα, τα ΗΑΕ και η Σιγκαπούρη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.