ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ICAP Group:Αισιόδοξα μηνύματα για την ανέλιξη των Γυναικών στο Επιχειρείν

14:28 - 19 Σεπ 2017 | Επιχειρήσεις
ICAP Group:Αισιόδοξα μηνύματα για την ανέλιξη των Γυναικών στο Επιχειρείν
Με τη συμμετοχή 200 Επιχειρηματιών και Ανωτάτων Στελεχών ολοκληρώθηκε η γυναικεία εσπερίδα High Heels on High Hills που για 5η συνεχή χρονιά διοργάνωσε η ICAP Group.

Η πρώτη θεματική ενότητα περιελάμβανε ομιλίες σχετικά με τις «Βέλτιστες Πρακτικές Εταιρικών Πολιτικών για το Γυναικείο Κεφάλαιο».

Aναζοωγονητική έκπληξη της εκδήλωσης, αποτέλεσε το ευχάριστο, γεμάτο ενέργεια, διάλειμμα που επιφύλαξε στις συμμετέχουσες η ICAP, σε συνεργασία του Holmes Place, όπου εξειδικευμένος performer-γυμναστής της γνωστής αλυσίδας health clubs, ξεσήκωσε το κοινό με τη μουσική και ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ασκήσεων για ευεξία και τόνωση.

Η δεύτερη θεματική ενότητα της εκδήλωσης, περιελάμβανε Συζήτηση Ανωτάτων Στελεχών με θέμα: «Οι προκαταλήψεις στην επιλογή, ανάπτυξη και ανέλιξη των Γυναικών στην Ανώτερη ιεραρχία» υπό το συντονισμό του Νικήτα Κωνσταντέλλου, Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου, Όμιλος Εταιρειών ΙCAP και Προέδρου της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ).

Στη συζήτηση συμμετείχαν οι κυρίες Αργυρή Βαγιωνά, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος, ''Αναγέννηση''- Κέντρο Αποκατάστασης, Χαρά Βαρδακάρη, Διευθύνουσα Σύμβουλος Πειραιώς Factoring και ο Σεραφείμ Καραΐσκος, Director Εxecutive Search and Selection, ICAP People Solutions.

Στην τελευταία θεματική ενότητα, Μαρία Κοκκίνου και η Χριστίνα Πραβή και οι δύο Managers ICAP Human Capital Consulting πραγματοποίησαν Group Coaching sessions, πάνω σε δύο θέματα καριέρας: Α) «Διεκδικώ από μένα και από τους άλλους», Β) «Το μετέωρο βήμα της αλλαγής»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.