ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρούσα η ΕΣΕΕ στην Ετήσια Συνέλευση Ευρωπαίων Μικρομεσαίων

10:59 - 07 Δεκ 2017 | Επιχειρήσεις
Παρούσα η ΕΣΕΕ στην Ετήσια Συνέλευση Ευρωπαίων Μικρομεσαίων
Το διήμερο 6 και 7 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν στις Βρυξέλλες οι ετήσιες διεργασίες της Οργάνωσης των Ευρωπαϊκών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, όπως η σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου, η Γενική Συνέλευση και η διαδικασία ανανέωσης της θητείας των μελών του ΔΣ.

Η παρουσία της ΕΣΕΕ στη διοίκηση και η θητεία του πρόεδρου της στη θέση του αντιπροέδρου της UEAPME παρατάθηκε ακόμα μία φορά για τη διετία 2018-2019. Ο Βασίλης Κορκίδης μάλιστα δήλωσε ότι: «Αναφορικά με τις προτεραιότητες που είχαν τεθεί στη περυσινή Γενική Συνέλευση τον Δεκέμβριο του 2016, η διοίκηση της UEAPME κατά γενική ομολογία, κατάφερε να τις πραγματοποιήσει σχεδόν όλες με επιτυχία, ενώ παράλληλα ανέπτυξε διάφορες πρωτοβουλίες και άλλες δραστηριότητες, πολλές εκ των οποίων αποτελούν αντικείμενο ενδιαφέροντος της ΕΣΕΕ και θα πρέπει να τις παρακολουθούμε με πολύ προσοχή, μέχρι τις Ευρωεκλογές τον Μάϊο του 2019».

Στη διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης συζητήθηκαν οι δραστηριότητες του 2017 και αποφασίστηκαν οι προτεραιότητες πολιτικής και ο σχεδιασμός στρατηγικής της Οργάνωσης για το 2018, όπως μάλιστα αναλύονται στα παρακάτω 10 κεφάλαια:

1. Πολιτική για τις ΜμΕ

2. Χρηματοδότηση των ΜμΕ

3. Κοινωνικές Υποθέσεις

4. Ενιαία (ψηφιακή) αγορά

5. Κυκλική οικονομία και πράσινες θέσεις εργασίας

6. Εφαρμογή «REACH»

7. Ένωση Ενέργειας

8. Φόρος Προστιθέμενης Αξίας

9. Πολιτικές Προτεραιότητας και Σχεδιασμός Στρατηγικής 2018

10. Διαδικασία για εκλογή Προέδρων Επιτροπών και Αντιπροέδρων UEAPME

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.