ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Ιατρικό Αθηνών προσφέρει... στέγη στην Tesla του Elon Musk

14:45 - 02 Μαρ 2018 | Επιχειρήσεις
Το Ιατρικό Αθηνών προσφέρει... στέγη στην Tesla του Elon Musk
Η Tesla του Elon Musk ετοιμάζεται για την είσοδό της στην Ελλάδα και το Ιατρικό Αθηνών προθυμοποιείται να τον βοηθήσει.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών πρότεινε τη δεκαετή παραχώρηση εργοστασίου του ομίλου στην Τesla και τον ιδρυτή της εταιρείας, Elon Musk, προκειμένου να αναπτύξει εκεί το κέντρο έρευνας και ανάπτυξης, που ετοιμάζεται να ιδρύσει στην Ελλάδα.

Όπως γνωστοποίησε ο κ. Αποστολόπουλος, μιλώντας από το βήμα του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών ΙΙΙ, πρόκειται για μονάδα του ομίλου στην Κόρινθο, ενώ η πρόταση για την παραχώρησή της -με μηδενικό κόστος-κατατέθηκε χτες το πρωί με προσωπική επιστολή προς τον Elon Musk.

O κ.Αποστολόπουλος τόνισε ακόμη ότι υπάρχουν προτάσεις και λύσεις για την ελληνική οικονομία, όμως τα προβλήματα επιμένουν, επειδή, όπως είπε, "λείπει το καύσιμο, που είναι το όραμα". "Δεν μπορούμε άλλο να κλωτσάμε το τενεκεδάκι να πάει παρακάτω", ανέφερε, αποδίδοντας σχηματικά την έλλειψη σχεδίου και την τάση να κάνουμε μόνο τα απαραίτητα βήματα χωρίς όραμα για το μέλλον.

Ο ίδιος υπενθύμισε ότι το 2021 συμπληρώνονται 200 χρόνια από το 1821, όταν οι Ελληνες πέτυχαν θαύματα επειδή συντάχθηκαν σε έναν στόχο και πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο έτος αποτελεί μια σημειολογική επέτειο, που δεν πρέπει να βρει τους Ελληνες διχασμένους και διαιρεμένους.

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.