ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενημέρωση ΣΕΒ για επιχειρηματικές ευκαιρίες στην αγορά του Μαρόκου

09:38 - 18 Απρ 2018 | Επιχειρήσεις
Επιχειρηματική αποστολή στην Καζαμπλάνκα διοργανώνει από τις 2 έως τις 5 Μαΐου ο ΣΕΒ, σε συνεργασία με τον ΣΕΒΕ και το Υπουργείο Εξωτερικών, με στόχο την ενημέρωση των ελληνικών επιχειρήσεων για τις ευκαιρίες που επιφυλάσσει η μαροκινή αγορά.

Στο πλαίσιο της αποστολής, ο Σύνδεσμος διοργάνωσε στα γραφεία του ενημερωτική εκδήλωση για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η αγορά του Μαρόκου, σε τομείς που ενδιαφέρουν την ελληνική  οικονομία.

Όπως επισημάνθηκε στην εκδήλωση,  το  Μαρόκο είναι μία από τις πλέον ανοικτές -το εμπόριο αντιπροσωπεύει περίπου το 80% του ΑΕΠ- και δυναμικές οικονομίες της περιοχής, που δεν έχει επηρεασθεί σημαντικά από τη διεθνή οικονομική κρίση, χαρακτηρίζεται από σταθερότητα χαμηλό πληθωρισμό, ενώ  παρουσιάζει αξιόλογο ρυθμό ανάπτυξης. 

Τονίστηκε ακόμη ότι οι ελληνικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των κατασκευών, δομικών υλικών, ενέργειας και πληροφορικής, μπορούν να βρουν πρόσφορο έδαφος για ανάπτυξη, καθώς η Κυβέρνηση του Μαρόκου σχεδιάζει ένα ευρύ πρόγραμμα κατασκευαστικών έργων, με στόχο να μετατρέψει τη χώρα σε περιφερειακό κόμβο.

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.