ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε λειτουργία το Πρότυπο Κέντρο Τεχνογνωσίας της Deloitte στη Θεσσαλονίκη

08:44 - 11 Μαϊ 2018 | Επιχειρήσεις
Σε λειτουργία το Πρότυπο Κέντρο Τεχνογνωσίας της Deloitte στη Θεσσαλονίκη
Η Deloitte Ελλάδας ανακοινώνει επίσημα την έναρξη της λειτουργίας του Deloitte Alexander Competence Center, του νέου Πρότυπου Κέντρου Τεχνογνωσίας της εταιρείας στο Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο εκδήλωσης με την παρουσία εκπροσώπων ελληνικών και διεθνών επιχειρήσεων, καθώς και θεσμικών φορέων της Β. Ελλάδας.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, με τη δημιουργία του Deloitte Alexander Competence Center (DACC), ενός κόμβου τεχνογνωσίας, καινοτομίας και δημιουργικότητας, η Deloitte επιβεβαιώνει έμπρακτα την επιλογή της να επενδύσει και να αξιοποιήσει τις δεξιότητες και τις προοπτικές νέων ταλέντων στην Ελλάδα, στοχεύοντας στην ανάπτυξη  της νέας γενιάς συμβούλων για την εταιρεία.  

Αξίζει να σημειωθεί πως για τις ανάγκες του DACC, η Deloitte έχει ήδη προσλάβει 40 νέους επαγγελματίες διαφορετικών ειδικοτήτων στους τομείς των συμβουλευτικών, τεχνολογικών, χρηματοοικονομικών, φορολογικών, ελεγκτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών διαχείρισης εταιρικού κινδύνου και, οι οποίοι εργάζονται ήδη πάνω στην υλοποίηση σημαντικών διεθνών και εγχώριων έργων. Η διαδικασία αξιολόγησης συνεχίζεται, με στόχο να προσληφθούν το λιγότερο 30 άτομα επιπλέον ως το τέλος του έτους και συνολικά ως το 2020 ο αριθμός του έμψυχου δυναμικού του κέντρου να έχει φτάσει τα 200 άτομα.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία στοχεύει στη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων της, με τους νέους συμβούλους που στελεχώνουν το DACC να παρακολουθούν ειδικά διαμορφωμένα σεμινάρια με κορυφαίους εισηγητές σε διεθνές επίπεδο, συμμετέχοντας παράλληλα σε διοργανώσεις ανάπτυξης δεξιοτήτων εντός και εκτός Ελλάδας.

Τέλος, για την στελέχωση του DACC η Deloitte συνεργάζεται με τα κορυφαία τοπικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης, για την προσέλκυση νέων ταλέντων, καθώς και για την ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων, με στόχο οι νέοι απόφοιτοι και επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης να αναπτύξουν την απαραίτητη επαφή με την αγορά εργασίας και τις ανάγκες της, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της ανεργίας. O Διευθύνων Σύμβουλος της Deloitte κ. Δημήτρης Κουτσόπουλος, δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά για την εταιρία μας να καλωσορίζουμε και επίσημα τα στελέχη του Deloitte Alexander Competence Center εγκαινιάζοντας τα νέα μας γραφεία. Στόχος αυτού του πρότυπου κέντρου τεχνογνωσίας είναι να δώσουμε στους καλύτερους αποφοίτους και νέους επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη σημαντικές προοπτικές εξέλιξης σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον, αξιοποιώντας και καλλιεργώντας τις δεξιότητές τους μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης, αλλά και παράλληλα να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση του σύγχρονου ελληνικού κοινωνικού φαινομένου του “brain drain”».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.