ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

B & F GROUP: Ένας leader στη γυναικεία μόδα!

08:00 - 29 Μαϊ 2018 | Επιχειρήσεις
B & F GROUP: Ένας leader στη γυναικεία μόδα!
Ο Όμιλος B & F, με εμπειρία και γνώση πάνω από 38 χρόνια, είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους και δυναμικότερους ομίλους στο χώρο της γυναικείας ένδυσης στην Ελλάδα, κατέχοντας δύο επιτυχημένα γυναικεία brands: BSB και Lynne ενώ πρωταγωνιστεί ανάμεσα σε πολυεθνικούς κολοσσούς έχοντας σταθερή διείσδυση και επέκταση σε 21 χώρες διεθνώς.

Την τελευταία τριετία, ο Όμιλος B & F συμμετέχει στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις μόδας της Ευρώπης (PANORAMA, στο Βερολίνο, WHO’S NEXT, στο Παρίσι και MOMAD, στη Μαδρίτη), ένα γεγονός που έχει επιφέρει σημαντική διεύρυνση του δικτύου χονδρικής της εταιρείας στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις χώρες της Ευρώπης: Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία.

Σήμερα, ο Όμιλος B & F αριθμεί 147 φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, εκ των οποίων τα 106 βρίσκονται στην Ελλάδα και τα 41 στο εξωτερικό.

Εξίσου διευρυμένο είναι το δίκτυο διάθεσης του ομίλου B & F μέσω multi-brand stores που ξεπερνούν τα 500 στις σημαντικότερες πόλεις της Ελλάδας.  Επιπλέον, διαθέτει παρουσία μέσω δικτύου χονδρικής σε περισσότερα από 600 σημεία πώλησης στο εξωτερικό καθώς και σε δημοφιλή εμπορικά κέντρα όπως το La Rinascente (Ιταλία), το Coin Department Stores / Amedeo D. (Ιταλία) και το Yeans Halle (Γερμανία).

Ο Όμιλος B & F πραγματοποιεί και online πωλήσεις στην Ελλάδα μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων για τα δύο brands που κατέχει: www.bsbfashion.com και www.lynneshop.com,

Ο υπερσύγχρονος χώρος των γραφείων, show room, αποθηκών και παραγωγής αλλά και ολόκληρη η φιλοσοφία του Ομίλου B & F εκτείνεται σε κτιριακές εγκαταστάσεις 22.000 τμ στην Αθήνα. Η δημιουργία χώρων ιδιαίτερου ύφους και  αρχιτεκτονικής αποτελούν σημαντική προϋπόθεση, άμεσα συνδεδεμένη με την εικόνα και την αισθητική που έχει αναπτύξει.

Ο Όμιλος B & F απασχολεί περίπου 660 άτομα προσωπικό και διατηρεί το σχεδιασμό των συλλογών του 100% στην Ελλάδα.

Τον Οκτώβριο του 2017, ο Όμιλος B & F βραβεύθηκε από το ΕΒΕΑ (Ελληνικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) με τη σημαντική διάκριση «Αύξηση στην Απασχόληση», ενώ έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις και βραβεύσεις στο ενεργητικό του μέσω των δύο brands που εκπροσωπεί. 

Για τον Όμιλο B & F, ο παράγοντας της συνεισφοράς αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αρχές του. Ως αποτέλεσμα, αρκετές είναι οι δράσεις κοινωνικής ευθύνης που έχει αναλάβει, στηρίζοντας κατά αυτόν τον τρόπο - πάντοτε με σεβασμό και ευαισθησία στις ανθρώπινες αξίες - ομάδες και γενικότερα μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, με σκοπό να ενισχύσει το πολύτιμο έργο τους.  

Τελευταία τροποποίηση στις 14:14 - 25 Μαϊ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.