ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιχειρηματική αποστολή ΕΒΕΑ στην Κροατία 17-19 Οκτωβρίου

14:40 - 29 Αυγ 2018 | Επιχειρήσεις
Επιχειρηματική αποστολή ΕΒΕΑ στην Κροατία 17-19 Οκτωβρίου
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς του για την τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, στις 17-19 Οκτωβρίου 2018. Η Αποστολή υλοποιείται σε συνεργασία με το Κροατικό Οικονομικό Επιμελητήριο και το Γραφείο Ο.Ε.Υ. της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Ζάγκρεμπ.

Στην Αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας.

Το επιχειρηματικό forum θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου 2018 , όπου θα διεξαχθούν οι διμερείς συναντήσεις (Β2Β) ανάμεσα σε ελληνικές και κροατικές επιχειρήσεις.

Το κόστος συμμετοχής για τον πρώτο εκπρόσωπο κάθε εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των 150€ για τα μέλη του ΕΒΕΑ και 250€ για τα μη μέλη. Για κάθε επιπλέον εκπρόσωπο, το επιπλέον κόστος είναι €75 για τα μέλη του ΕΒΕΑ και 125€ για τα μη μέλη (50% έκπτωση σε κάθε επιπλέον συμμετέχοντα).

Το πόσο αυτό καλύπτει:

• Τη διοργάνωση των Β2Β συναντήσεων & του επιχειρηματικού φόρουμ,

• Τη μετάβαση από και προς το αεροδρόμιο με λεωφορείο (από το προτεινόμενο ξενοδοχείο και για τις προτεινόμενες πτήσεις μόνο).

Η δαπάνη της μετάβασης και της διαμονής θα επιβαρύνει τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις. Στο επόμενο διάστημα θα κοινοποιηθούν προτεινόμενες πτήσεις και ξενοδοχείο.

Το ΕΒΕΑ παρακαλεί για ενημέρωση όσον αφορά στο ενδιαφέρον συμμετοχής εταιριών, συμπληρώνοντας τη σχετική δήλωση εδώ, μέχρι την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.