ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ικτίνος: Εκτακτη ΓΣ στις 25/9 για διανομή κερδών προηγούμενης χρήσης

15:24 - 30 Αυγ 2018 | Επιχειρήσεις
Ικτίνος: Εκτακτη ΓΣ στις 25/9 για διανομή κερδών προηγούμενης χρήσης
Το διοικητικό συμβούλιο της Ικτίνος καλεί τους μετόχους σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 25η Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 μ.μ. στα γραφεία της εταιρείας στην Λυκόβρυσης 7 - Μεταμόρφωση, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

-Έγκριση για τη διανομή κερδών προηγούμενης χρήσης.

-Λοιπές Ανακοινώσεις.

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση έχουν όσοι εμφανίζονται ως μέτοχοι της ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στα αρχεία του Συστήματος 'Αυλων Τίτλων που διαχειρίζεται η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. (Ε.Χ.Α.Ε.), στο οποίο τηρούνται οι κινητές αξίες της Εταιρείας, κατά την έναρξη της πέμπτης ημέρας (ημερομηνία καταγραφής: 20 Σεπτεμβρίου 2018) που προηγείται της συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.

Η απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας γίνεται με την προσκόμιση σχετικής έγγραφης βεβαίωσης της "ΕΧΑΕ" ή, εναλλακτικά, με απευθείας ηλεκτρονική σύνδεση της Εταιρείας με τα αρχεία της "ΕΧΑΕ". Η σχετική έγγραφη βεβαίωση ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση αναφορικά με τη μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην Εταιρεία το αργότερο την τρίτη ημέρα που προηγείται της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης. Έναντι της Εταιρείας θεωρείται ότι έχει δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση μόνον όποιος φέρει την ιδιότητα του μετόχου κατά την ως άνω ημερομηνία καταγραφής. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης προς τις διατάξεις του άρθρου 28α του Κ.Ν. 2190/1920, οι μέτοχοι μετέχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση μόνο μετά από άδειά της.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.