ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

250 νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα από την British American Tobacco Κύριο

14:53 - 16 Οκτ 2018 | Επιχειρήσεις
250 νέες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα από την British American Tobacco
Στην Ελλάδα θα λανσάρει το καινοτόμο προϊόν θερμαινόμενου καπνού glo η British American Tobacco μία από τις κορυφαίες πολυεθνικές με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε επένδυση 150 εκατ. ευρώ στην χώρα την επόμενη διετία , δημιουργώντας παράλληλα 250 νέες θέσεις εργασίας μέχρι τα τέλη του 2019

Σε σημερινή συνέντευξη τύπου της θυγατρικής BAT Hellas, παρουσιάσθηκε το νέο προϊόν glo δυνητικά μειωμένου κινδύνου με το αερόλυμα που σχηματίζεται από τη θέρμανση να παράγει μία φυσική γεύση καπνού  αντίστοιχη με αυτή του τσιγάρου αλλά με περίπου 90%-95% λιγότερες τοξικές ουσίες  σε σχέση με τον καπνό του τσιγάρου. Η συσκευή είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα μέσω των καταστημάτων και του e-shop της NOBACCO.

 

Eπενδύσεις 2,5 δισ. αμερικανικών δολαρίων από την BAT

 

Η British American Tobacco με στόχο να ηγηθεί της κατηγορίας των προΪόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου έχει επενδύσει 2,5 δισ. αμερικανικά δολάρια την τελευταία 6ετία  στην έρευνα και ανάπτυξη των εναλλακτικών, στο κάπνισμα, προϊόντων με δυνητικά μειωμένο κίνησδυνο. Περισσότεροι από 1.500 επιστήμονες και ειδικοί εργάζονται στα κέντρα Ερευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας με στόχο να εξασφαλίσουν ότι οι ενήλικες καπνιστές έχουν στη διάθεσή τους μία ευρεία γκάμα καινοτόμων προϊόντων.

 

Επέκταση του Διεθνούς Διαμετακομιστικού Κέντρου στον Πειραιά 

 

Η BAT Hellas στηρίζει την Ελληνική οικονομία με επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ  μέχρι το τέλος του 2019 ενισχύοντας τους Ελληνες λιανεμπόρους, προμηθευτές και εργαζομένους και παράλληλα επεκτείνοντας περαιτέρω το Διεθνές Διαμετακομιστικό Κέντρο στον Πειραιά. Το λανσάριμσα του glo αποτελεί σημαντική βάση γι αυτή την επένδυση, καθώς το λανσάρισμα δημιουρεγί άμεσα 100 νέες θέσεις εργασίας. Συνολικά  έως το τέλος του 2019 πρόκειται να δημιουργηθούν περίπου 250 νέες θέσεις εργασίας.

 

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις 15:47 - 16 Οκτ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.