ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Deloitte: Στη θέση του Επικεφαλής Partner του Consulting ο Ν.Χριστοδούλου

16:05 - 02 Νοε 2018 | Επιχειρήσεις
Deloitte: Στη θέση του Επικεφαλής Partner του Consulting ο Ν.Χριστοδούλου
Στο διεθνές Partnership της Deloitte, εντάσσεται ο Νίκος Χριστοδούλου, από την 1η Νοεμβρίου 2018, στο πλαίσιο της συνεχούς επένδυσης της εταιρίας στην ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού της με έμπειρα και ικανά στελέχη.

 H Deloitte, συνεχίζοντας την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της και τη διεύρυνση των υπηρεσιών που παρέχει σε πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρείες που επιχειρούν στην ελληνική αγορά, ενισχύει τον καινοτόμο χαρακτήρα της, προσθέτοντας στην ομάδα ένα στέλεχος με εξαιρετικά σημαντική εμπειρία στο χώρο της τεχνολογίας των λειτουργιών και του ψηφιακού μετασχηματισμού, καθώς και με βαθιά κατανόηση στο τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. 

Ο Νίκος Χριστοδούλου προέρχεται από την Εθνική Τράπεζα, στην οποία διατέλεσε με επιτυχία ανώτατο στέλεχος για 7 συναπτά έτη, αναλαμβάνοντας αρχικά τον ρόλο του Γενικού Διευθυντή Πληροφορικής της Τράπεζας και του Ομίλου (Group CIO), και στη συνέχεια αυτόν του Γενικού Διευθυντή Λειτουργικής Στήριξης (Group CΟO). Στο παρελθόν εργάστηκε επί σειρά ετών στην Accenture, από την οποία αποχώρησε το 2011 ως Partner.    

Με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων ως Consulting Leader της Deloitte Ελλάδος ο Νίκος Χριστοδούλου δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που εντάσσομαι στην ομάδα της Deloitte και γίνομαι μέρος μιας κορυφαίας συμβουλευτικής εταιρείας με ισχυρή παρουσία στη χώρα και ένα δυναμικό διεθνές αποτύπωμα. Αναγνωρίζοντας ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχει κομβικό ρόλο στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες, προσδοκώ να συμβάλλω ουσιαστικά στην ανάπτυξη των υφιστάμενων αλλά και νέων υπηρεσιών της Deloitte».

Ο CEO της Deloitte Ελλάδος Δημήτρης Κουτσόπουλος δήλωσε σχετικά: «Η σημαντική εμπειρία του Νίκου Χριστοδούλου ενισχύει τη γνώση της εταιρείας μας στις παρεχόμενες συμβουλευτικές υπηρεσίες προς την αγορά, επιτρέποντάς μας όχι μόνο να ανταποκρινόμαστε με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο στις ανάγκες των πελατών μας σήμερα αλλά να τους καθοδηγούμε προς το αύριο. Η ένταξη του Νίκου Χριστοδούλου στη Διοικητική ομάδα της Deloitte, αναπτύσσει περαιτέρω τις δυνατότητές μας και αντανακλά τη δέσμευση και την προσήλωσή μας να καθοδηγούμε τις ελληνικές επιχειρήσεις ώστε να υιοθετήσουν ένα πνεύμα καινοτομίας και να αξιοποιούν τις ευκαιρίες των νέων τεχνολογιών».

Συνημμένο θα βρείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.