ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

KPMG: 151 δρομείς έτρεξαν για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

17:11 - 12 Νοε 2018 | Επιχειρήσεις
KPMG: 151 δρομείς έτρεξαν για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ
Με συγκινητικό αριθμό ανταπόκρισης,151 δρομείς της KPMG έλαβαν μέρος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Για 8η συνεχή χρονιά μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στους αγώνες δρόμου παιδιών, 5 και 10 χλμ., καθώς και στην κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου, στην οποία ξεχώρισε ο χρόνος του Δημήτρη Ξυδάκη, Senior Manager της KPMG, καθώς ολοκλήρωσε τη διαδρομή των 42 χλμ. σε 3 ώρες και 29 λεπτά.

Εκτός όμως από τη χαρά της συμμετοχής στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς η KPMG είχε την ευκαιρία να στηρίξει το σημαντικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ, η οποία καθημερινά αγωνίζεται να προσφέρει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά με αναπηρία.

POLLIAS XIDAKIS KPMG MARATHON 2018

Κοινό σημείο συνάντησης για όλους στον τερματισμό, ήταν η κερκίδα της ΕΛΕΠΑΠ στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Εκεί οι άνθρωποι της KPMG μαζί με εθελοντές της ΕΛΕΠΑΠ έδιναν ρυθμό στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και της προσφοράς και ενθάρρυναν με τη θετική τους διάθεση αθλητές, μερικοί από τους οποίους αξίζουν καθημερινό χειροκρότημα στους αγώνες της ζωής.

Η Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια και COO της KPMG δηλώνει σχετικά «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που κάθε χρόνο ολοένα και περισσότεροι άνθρωποί μας συμμετέχουν στο μεγαλύτερο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, κάνοντας πράξη την αρχή της KPMG να λειτουργούμε με ομαδικό πνεύμα και στηρίζοντας ταυτόχρονα έναν καλό σκοπό, αυτόν του μακροχρόνιου έργου της ΕΛΕΠΑΠ».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.