ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο real estate επενδύει η ΤΕΜΕΣ στην Costa Navarino Κύριο

12:19 - 19 Δεκ 2018 | Επιχειρήσεις
Στο real estate επενδύει η ΤΕΜΕΣ στην Costa Navarino
Πωλήσεις κατοικιών και ένα νέο προϊόν αξιοποίησης των πολυτελών κατοικιών που περνούν σε νέους ιδιοκτήτες στην εμβληματική Costa Navarino περιλαμβάνει το επιχειρηματικό πλάνο της οικογένειας Κωνταντακόπουλου που ελέγχει την εταιρία ΤΕΜΕΣ, στην ομπρέλα της οποίας είναι η ξενοδοχειακή εγκατάσταση στη Μεσσηνία.

 Όπως αναφέρεται από τη διοίκηση της εταιρίας η προώθηση των πωλήσεων στο real estate ξεκίνησε το 2017 με τα Navarino Residences, με εξαιρετική ανταπόκριση από την ελληνική και διεθνή αγορά. Το 2018 πήγε ακόμη καλύτερα, σημειώνοντας ακόμη μεγαλύτερα έσοδα σε σχέση με το 2017, με αύξηση της τάξης του 20%. Μέχρι στιγμής έχει πωληθεί το 50% των προς διάθεση ακινήτων

Συνολικά στα 69 εκατ ευρώ αναμένεται να κλείσει το 2018 ο συνολικός τζίρος της ΤΕΜΕΣ από 57,5 εκατ ευρώ το 2017 και σημαντικά αυξημένος σε σύγκριση με τα 43,8 εκατ ευρώ του 2016.

Σημειώνεται ότι το 2018 σύμφωνα με εκτιμήσεις της διοίκησης τα έσοδα από τη διάθεση ακινήτων σε τρίτους στο πλαίσιο της δραστηριότητας real estate θα ανέλθουν στα 19 εκατ ευρώ έναντι 16 εκατ ευρώ το 2017. Μάλιστα σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας των Navarino Residences, η ΤΕΜΕΣ προχώρησε στην ανάπτυξη ενός νέου προϊόντος, τη συλλογή branded διαμερισμάτων, Τhe Residences at The Westin Resort, Costa Navarino.

Τα διαμερίσματα αποτελούν μέρος του ξενοδοχείου  The Westin Resort, Costa Navarino, το οποίο και θα αναλάβει τη διαχείρισή τους, δημιουργώντας μια πολύ καλή απόδοση για τους ιδιοκτήτες.

Πρόκειται για ένα νέο προϊόν στην ελληνική αγορά. Ο συνδυασμός του επενδυτικού προϊόντος σε έναν ταχύτατα ανερχόμενο προορισμό, με τη χρήση για διακοπές, το καθιστά ιδιαίτερα δελεαστικό.

Οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το διαμέρισμα για 8 εβδομάδες κάθε χρόνο εκτός της υψηλής περιόδου και για το υπόλοιπο διάστημα, θα λαμβάνουν ένα ετήσιο εισόδημα μέσα από ένα 18ετές πλήρως οργανωμένο πρόγραμμα αξιοποίησης των διαμερισμάτων, το οποίο τα επανεντάσσει στο ξενοδοχειακό δυναμικό. Το ετήσιο εισόδημα για τα πρώτα 5 έτη της μίσθωσης θα είναι σταθερό και ίσο με το 4% της αξίας του κάθε διαμερίσματος, χωρίς άλλα λειτουργικά έξοδα - προ φόρων.

Οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων έχουν πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις,  υπηρεσίες και εμπειρίες που προσφέρονται στην Costa Navarino.

Οι τιμές πώλησης ξεκινούν από €500,000, ενώ υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης –σε συνεργασία με ελληνικές τράπεζες- έως του 50% της αξίας του διαμερίσματος. Καλύπτουν 120τ.μ. και αποτελούνται από μία Family Suite (80τ.μ.) και ένα συνδεόμενο Deluxe Room (40τ.μ.).

Γιώργος Αλεξάκης

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.