ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διάκριση Ebury από Bloomberg για τις επιτυχημένες προβλέψεις ισοτιμίας ευρώ-δολαρίου

10:38 - 15 Ιαν 2019 | Επιχειρήσεις
Διάκριση Ebury από Bloomberg για τις επιτυχημένες προβλέψεις ισοτιμίας ευρώ-δολαρίου
Μια ακόμη σημαντική διάκριση για την fintech Ebury ήρθε από το Bloomberg. Σύμφωνα με το δίκτυο, οι αναλυτές της Ebury είναι πρώτοι στην κατάταξη του Bloomberg για τις επιτυχημένες προβλέψεις της ισοτιμίας EUR/USD για το τέταρτο τρίμηνο του 2018.

Το ζεύγος ευρώ – δολαρίου είναι, όπως είναι φυσικό, αυτό που παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το Bloomberg. Έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 63 επιτυχημένες προβλέψεις το τελευταίο τρίμηνο, η Ebury ανταγωνίζεται ως προς τη διαδικασία αυτήν ευθέως τις μεγαλύτερες εμπορικές και επενδυτικές τράπεζες.  

Ο Chief Risk Officer της Ebury και σχολιαστής του Bloomberg Enrique Diaz – Alvarez εξηγεί πώς επετεύχθη αυτό. «Με πολλή και επίμονη δουλειά, και με την ανεξάρτητη προσέγγιση στις αγορές που επιδεικνύουν οι αναλυτές της Ebury. Όταν άλλες στρατηγικές προσέγγισης αναθεώρησαν τις προβλέψεις τους για το ευρώ υψηλότερα λόγω της πορείας ανόδου του κοινού νομίσματος, εμείς κρατήσαμε χαμηλά τους τόνους καθώς δεν παρατηρήσαμε σημαντικές πληθωριστικές πιέσεις στην ευρωζώνη».

Χάρη σε κάποιες εξαιρετικά «τολμηρές» προβλέψεις για το βραζιλιάνικο ρεάλ και το μεξικάνικο πέσο, η Ebury βρίσκεται στη δεύτερη θέση ανάμεσα σε όλους τους αναλυτές νομισμάτων της Λατινικής Αμερικής. Η εταιρία συνεχίζει να προβλέπει ένα δυνατό 2019 για τα περισσότερα νομίσματα των αναδυόμενων αγορών, καθώς αυτά κερδίζουν έδαφος από τα πολύ χαμηλά επίπεδα που κυμαίνονταν έναντι του δολαρίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.