ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρουσίαση του MITEF Greece Startup Competition 2019 στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος

17:22 - 15 Ιαν 2019 | Επιχειρήσεις
Παρουσίαση του MITEF Greece Startup Competition 2019 στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος
Το MIT Enterprise Forum Greece, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών Δημόκριτος σας προσκαλεί σε ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του διαγωνισμού MITEF Greece 2019 Startup Competition, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 13.00 που θα διεξαχθεί στη Βιβλιοθήκη του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος στην Αγία Παρασκευή.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση ερευνητών και νεοφυών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας σχετικά με το διαγωνισμό, MITEF Greece 2019 Startup Competition, ο οποίος στοχεύει στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα έχουν την ευκαιρία να αντλήσουν σημαντικές γνώσεις και έμπρακτη καθοδήγηση που θα οδηγήσουν τη νεοφυή επιχείρησή τους στο επόμενο στάδιο δράσης. Η ελληνική ομάδα που θα βραβευθεί θα προβληθεί διεθνώς μέσα από το δίκτυο του MIT Enterprise Forum. Ο διαγωνισμός ακολουθεί τα πρότυπα και τις καλές πρακτικές αντίστοιχων διαγωνισμών που πραγματοποιεί το MIT Enterprise Forum στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες.

Φέτος για πρώτη φορά θα εγκαινιαστεί εκτός από το general track που υπήρχε μέχρι τώρα, και μία νέα θεματική ενότητα, το “Energy & Mobility” track, σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ που θα είναι και ο αποκλειστικός χορηγός.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Ανδρέας Ανδρουτσέλης-Θεοτόκης, ο 2ος νικητής του διαγωνισμού MITEF Greece 2018 Startup Competition με την εταιρεία  Innate Repair, και θα μας μιλήσει για την εμπειρία του και τη σημασία του διαγωνισμού.
  ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε πρόσθετο υλικό για την εταιρεία Innate Repair.    
  ΕΔΩ μπορείτε να δείτε ένα video του Ανδρέα Ανδρουτσέλη-Θεοτόκη από τον περσινό διαγωνισμό. 

 

afisa demokritos small 1
Σε συνέχεια, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρος του MIT Enterprise Forum Greece, θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με το φετινό διαγωνισμό και θα αναλύσει τις σημαντικότερες παραμέτρους για τη χρηματοδότηση μιας νεοφυούς επιχείρησης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα σχετικά με την αίτηση συμμετοχής τους.

Η υποβολή αιτήσεων στο διαγωνισμό ξεκίνησε στις 9 Ιανουαρίου 2019 και λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2019 τα μεσάνυχτα. Περισσότερες πληροφορίες για την αίτηση και το διαγωνισμό θα βρείτε εδώ: https://www.mitefgreece.org/competition/competition-2019/

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά προ-απαιτείται εγγραφή στο σύνδεσμο: https://www.eventora.com/el/Events/mitefgreece-startup-competition-demokritos

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.