ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Code School της Deloitte: Ολοκληρώθηκε με πρόσληψη 15 συμμετεχόντων

09:50 - 19 Φεβ 2019 | Επιχειρήσεις
Code School της Deloitte: Ολοκληρώθηκε με πρόσληψη 15 συμμετεχόντων
Η Deloitte Ελλάδος διοργάνωσε επιτυχώς το πρώτο Deloitte Code School διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων στη Θεσσαλονίκη, για απόφοιτους πληροφορικής και νέους προγραμματιστές.

Μετά την ολοκλήρωση της δωρεάν εκπαίδευσης πάνω σε θέματα τεχνολογίας αιχμής, 15 από τους 22 συνολικά συμμετέχοντες προσλήφθηκαν στο δυναμικό της εταιρείας.

 

Οι συμμετέχοντες στο Deloitte Alexander Competence Center’s Code School, είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν μία ολιστική εικόνα σχετικά με διάφορες γλώσσες προγραμματισμού και frameworks,, εμπλουτίζοντας τις θεωρητικές τους γνώσεις με μία πρακτική εμπειρία προσημείωσης επαγγελματικού επιπέδου.. Βασικά πεδία εκπαίδευσης αποτέλεσαν οι γλώσσες προγραμματισμού Java και C#, παρουσιάσεις γύρω από το software engineering, διαλέξεις και πρακτική εξάσκηση σε cloud platformς, εστιάζοντας στα Amazon Web Services και στην CRMπλατφόρμα Salesforce.

 

Η επιλογή των συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε σε δύο φάσεις. Αρχικά αξιολογήθηκαν βιογραφικά 130 υποψηφίων, ενώ στη δεύτερη φάση κλήθηκαν σε συνέντευξη περισσότεροι από 60 από αυτούς, οι οποίοι πέρα από την διεξαγωγή της συνέντευξης υποβλήθηκαν και σε online testώστε να αξιολογηθεί το επίπεδο των τεχνικών τους γνώσεων. Στη συνέχεια επιλέχθηκαν 22 άτομα τα οποία έλαβαν μέρος στο  Deloitte CodeSchool. Από τους 22 συνολικά συμμετέχοντες, προσλήθηκαν  7 οι οποίοι εργάζονται για το τμήμα Salesforce και οι υπόλοιποι 8 στο τμήμα System Integration της Deloitte στο Alexander Competence Center.

 

Περισσότεροι από 10  διαφορετικού επαγγελματικού και ακαδημαϊκού background εκπαιδευτές, στελέχη πολυεθνικών εταιρειών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, καθώς και 6 βασικοί ομιλητές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθοδήγησαν τους μαθητευόμενους για τρεις εβδομάδες, προετοιμάζοντάς τους για την τέταρτη εβδομάδα του Code School, κατά την οποία οι συμμετέχοντες, χωρισμένοι σε ομάδες, κλήθηκαν να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν ένα project προσομοίωσης σε πραγματικές εργασιακές συνθήκες, με τη χρήση cloud τεχνολογιών (AWS).

 

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ως εκπαιδευτές και ομιλητές, συμμετείχαν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Sheffield International Faculty και του City College κ. Ελευθεράκης, ο κ. Βαγγέλης Γκορίλας Διευθυντής Λύσεων Εταιρικών πελατών στην Vodafone Ελλάδας, ο κ. Κώστας Βασιλείου Πρόεδρος της  eduACT, διοργανωτής της πρόκλησης της NASA στην Ελλάδα και σύμβουλος της Deloitte, ενώ τέλος, στο πρόγραμμα συμμετείχαν και Salesforce experts από την Deloitte Digital της Ιταλίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.