ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Grivalia: Το ποσοστό της Kairos Partners κάτω του 5%

18:20 - 20 Μαρ 2019 | Επιχειρήσεις
Grivalia: Το ποσοστό της Kairos Partners κάτω του 5%
Η Grivalia Properties ανακοινώνει κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που έλαβε στις 19 Μαρτίου 2019 από την εταιρεία «Kairos Partners SGR SpA», το συνολικό ποσοστό επί του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας που κατέχει η «Kairos Partners SGR SpA», θυγατρική της Julius Baer Group Ltd και ελεγχόμενη από αυτή, στις 14 Μαρτίου 2019, έχει πέσει κάτω από το όριο του 5%.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την προαναφερθείσα ενημέρωση, η «Kairos Partners SGR SpA» στις 14 Μαρτίου 2019 κατείχε έμμεσα, μέσω της διαχειριζόμενης από αυτήν εταιρείας «Kairos International SICAV», ποσοστό 4,87% (έναντι 5,07% προηγουμένως), επί του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, ήτοι 4.693.010 μετοχές και δικαιώματα ψήφου.

 

Η «Kairos International SICAV» είναι ένα επενδυτικό κεφάλαιο (fund) με διαχειριστή την εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων «Kairos Partners SGR SpA».

 

Το 100% του κεφαλαίου της «Kairos Partners SGR SpA» κατέχεται από την «Kairos Investment Management SpA» και το 100% του κεφαλαίου της τελευταίας κατέχεται από την «Julius Baer Group Ltd».

 

Από τα ανωτέρω συνάγεται ότι η «Julius Baer Group Ltd» ελέγχει όλα τα δικαιώματα ψήφου των μετοχών που η «Kairos International SICAV» (την οποία διαχειρίζεται η Kairos Partners SGR SpA) κατέχει στην Εταιρεία.

 

Η «Julius Baer Group Ltd» στις 14 Μαρτίου 2019 εξακολουθεί να ελέγχει συνολικά το 7,59% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.