ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δωροεπιταγές και free coupons στα καλύτερά τους με Βestofdeals.gr

15:34 - 17 Απρ 2019 | Επιχειρήσεις
Δωροεπιταγές και free coupons στα καλύτερά τους με Βestofdeals.gr
Δωρεάν μπορούν να είναι πλέον οι δωροεπιταγές και οι προσφορές καθώς μέσα απο το Βestofdeals.gr αρκεί απλά να τις κατεβάσεις ή να τις εκτυπώσεις.

Το Bestofdeals.gr αποτελεί Free Press έκδοση στην Ελλάδα και σε συνδυασμό με το site, www.bestofdeals.gr, διαθέτει στο κοινό της Θεσσαλονίκης δωρεάν Δωροεπιταγές και Free Coupons για μια πληθώρα επιχειρήσεων και υπηρεσιών. Οι προσφερόμενες επιλογές περιλαμβάνουν εστιατόρια, εισιτήρια για θεατρικές παραστάσεις, κινηματογράφο, συναυλίες, μασάζ, σπα, χαμάμ, υπηρεσίες ομορφιάς και αισθητικής, ξενοδοχεία και εκδρομές αλλά και ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να κερδίσεις την έκπτωση δωρεάν, απλά, γρήγορα και χωρίς καμία ταλαιπωρία, είναι να καταβάλλεις το ποσό στην επιχείρηση και να παραδώσεις τη δωροεπιταγή. 

Η ιδέα γεννήθηκε από το team που «άνοιξε» πριν από 8 χρόνια με μεγάλη επιτυχία την αγορά των deal sites στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ υποστηρίζεται από τις μεγαλύτερες και δυναμικότερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Κοινός στόχος τόσο του Bestofdeals.gr όσο και των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι να σου χαρίσουν όφελος πολλών ευρώ καθημερινά και με τον πιο απλό τρόπο προσφέροντας ταυτόχρονα υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.