ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Πετυχαίνουμε Μαζί» από τα METRO Cash & Carry στη Θεσσαλονίκη

16:05 - 17 Απρ 2019 | Επιχειρήσεις
«Πετυχαίνουμε Μαζί» από τα METRO Cash & Carry στη Θεσσαλονίκη
Το επιτυχημένο πρόγραμμα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης των METRO Cash & Carry «Πετυχαίνουμε Μαζί», υλοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Μέσω του προγράμματος, τα METRO Cash & Carry δίνουν την ευκαιρία στους συνεργάτες τους να βελτιώσουν στην πράξη τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και να αναβαθμίσουν αποτελεσματικά τις επιχειρηματικές και τις καθημερινές λειτουργικές πρακτικές τους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έναν διευρυμένο κύκλο σεμιναρίων από αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και HO.RE.CA., οι οποίοι θα μεταφέρουν στους συνεργάτες των METRO Cash & Carry σύγχρονες πρακτικές και μεθόδους με σκοπό να ενισχύσουν αποτελεσματικά τις εταιρικές τους επιδόσεις.

Τα σεμινάρια του Προγράμματος θα πραγματοποιηθούν στις 13 Μαΐου 2019, στο The Met Hotel, και παρέχονται δωρεάν σε όλους τους επιχειρηματίες από το χώρο της εστίασης και HO.RE.CA. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της σελίδας: metrocashandcarry.gr/mazi

Οι ομιλητές των σεμιναρίων θα είναι:

− Ο καταξιωμένος nomad chef Ανδρέας Λαγός με θέμα: «Η κουζίνα έχει τον πρώτο ρόλο: τάσεις, γεύσεις, οργάνωση, άνθρωποι»

− Ο Ανδρέας Ματθίδης sommelier - Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων, με θέμα «Το κρασί στην επιχείρησή μας»

− Ο Σπύρος Κερκύρας, CEO της Bar Solutions, με θέμα: «H οργάνωση ενός επιτυχημένου μπαρ σε 10 απλά βήματα»

− Ο Βασίλης Καρκατζούνης Chief Legal Officer της πρωτοποριακής πλατφόρμας νομικής πληροφόρησης Lawspot, με θέμα: «Νομικές εξελίξεις που ενδιαφέρουν την επιχείρησή σας»

Μετά από κάθε παρουσίαση, οι ομιλητές θα συμμετέχουν σε αναλυτική Q&As ενότητα με τους συμμετέχοντες.

Στόχος της εταιρείας είναι μέσα στο 2019 το Πρόγραμμα να υλοποιηθεί σε άλλους δύο σταθμούς, στην Αθήνα και τα Ιωάννινα.

«Το Πετυχαίνουμε Μαζί είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα προγράμματά μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ταξιδεύει και φέτος στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που δε δείχνει μόνο το πραγματικό ενδιαφέρον μας για τις επιχειρήσεις των συνεργατών μας, αλλά προχωρά ένα βήμα παραπάνω. Δείχνει την πρόθεσή μας να συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε μαζί, παρακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις του χώρου» δήλωσε σχετικά η Μαριάννα Παπαδοπούλου, Γενική Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της METRO AEBE.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:10 - 17 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.