ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

LeasePlan Hellas: Βραβεύθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στα Sales Excellence Awards

15:32 - 19 Απρ 2019 | Επιχειρήσεις
LeasePlan Hellas: Βραβεύθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στα Sales Excellence Awards
H LeasePlan Hellas, ηγέτης στο χώρο της μακροχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα, διακρίθηκε σε δύο επίπεδα στα Sales Excellence Awards 2019, μία διοργάνωση που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων όλων των επιχειρηματικών κλάδων στην Ελλάδα. Η εταιρεία απέσπασε ένα Gold και ένα Silver βραβείο αποδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα πρακτικών πωλήσεων που προσφέρει.

Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Φίλιππος Ζαγοριανάκος, Senior Vice President Central – Eastern Europe & I της LeasePlan, τιμήθηκε με το Lifetime Achievement Award, για το έργο του, την ιδιαίτερα επιτυχημένη δραστηριότητα και την πολυετή του παρουσία στην ελληνική αγορά.

Παράλληλα, η κριτική επιτροπή βράβευσε την LeasePlan Hellas με το Gold βραβείο στην κατηγορία Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς (Υπηρεσίες), επιβραβεύοντας τη συνολική εμπορική της δραστηριότητα για το 2018. Επίσης, με βραβείο Silver βραβεύθηκε στην κατηγορία Καινοτόμες Τεχνολογίες Αυτοματοποίησης & Αναβάθμισης των Πωλήσεων στην ενότητα Καινοτομία & Πελατοκεντρικότητα, χάρη στην επιτυχημένη αξιοποίηση της πληροφορικής και του Internet στην αυτοματοποίηση και αναβάθμιση των πωλητών εντός και εκτός της εταιρείας, αλλά και γενικότερα των διαδικασιών πωλήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η LeasePlan Hellas βραβεύεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στα πλαίσια του συγκεκριμένου θεσμού, κάτι που απεικονίζει με τον καλύτερο τρόπο τη συνεχή αναπτυξιακή της πορείας και τη σταθερή της παρουσία.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με την παρουσία περισσότερων από 700 στελεχών από τον ευρύτερο κλάδο των πωλήσεων. Τα Sales Excellence Awards διοργανώνονται από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) και την Boussias Communications, και τονίζουν ιδιαίτερα τη συμβολή των ανθρώπων των πωλήσεων στην προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

O κ. Κωνσταντίνος Πετρούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της LeasePlan Hellas δήλωσε σχετικά: «Για εμάς στην LeasePlan έχει μεγάλη αξία η βράβευση στα Sales Excellence Awards από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας. Ο κόσμος της μετακίνησης εξελίσσεται ραγδαία και οι νέες τεχνολογίες προμηνύουν ένα συναρπαστικό digital μέλλον στο οποίο η καινοτομία θα έχει κομβικό ρόλο. Έτσι, για εμάς έχει μεγάλη αξία η βράβευση μας τόσο στην κατηγορία Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς όσο και στην κατηγορία Καινοτομία και Πελατοκεντρικότητα, καθώς επισφραγίζει τις καινοτόμες πρακτικές και επιβραβεύει την αφοσίωσή μας στους πελάτες μας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.