ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

1η Διεθνής Έκθεση «Tourism and Property Show 2007»

22:04 - 22 Μαϊ 2007 | Επιχειρήσεις
Ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη 1η Διεθνής Έκθεση για την Ακίνητη Περιουσία και τον Ελληνικό Τουρισμό : «Tourism & Property Show 2007» που διεξήχθη στο Ελληνικό (πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο).

Περισσότεροι από 5.700 επισκέπτες έδωσαν το παρών απ’ όλους τους τομείς της οικονομίας της χώρας από το χώρο του εφοπλισμού, της βιομηχανίας και του τουρισμού, ιδιοκτήτες κορυφαίων κατασκευαστικών εταιριών, ευρωπαϊκών μεσιτικών γραφείων, τραπεζών, πρεσβειών, επιμελητηρίων, αλλά και πλήθος κόσμου που ενδιαφέρονταν για την αγορά παραθεριστικής κατοικίας στην Ελλάδα.

Παράλληλα, με τη λήξη της Έκθεσης απονεμήθηκαν τα βραβεία των καλύτερων περιπτέρων. Το βραβείο καλύτερου custom made περιπτέρου απονεμήθηκε στην κατασκευαστική εταιρία «ΗellenicHomes», το βραβείο καλύτερου περιπτέρου φορέα απονεμήθηκε στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, ενώ το βραβείο καλύτερου περιπτέρου απλής δομής με εσωτερική διακόσμηση απονεμήθηκε στον Δήμο Κερατέας.

Στο πλαίσιο της «Tourism & Property» πραγματοποιήθηκαν επαφές που αφορούσαν την αξιοποίηση μεγάλης έκτασης οικοπέδων για την κατασκευή γηπέδων γκολφ, ξενοδοχείων και τουριστικών - παραθεριστικών κατοικιών.

Στην Έκθεση συμμετείχαν 117 εκθέτες, από τους οποίους οι 12 ήταν ξένες συμμετοχές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.