ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Πλαίσιο ξεχώρισε στα Dime Awards 2019

10:32 - 31 Μαϊ 2019 | Επιχειρήσεις
Το Πλαίσιο ξεχώρισε στα Dime Awards 2019
Σε μια λαμπερή βραδιά αφιερωμένη στον κόσμο της digital επικοινωνίας, στα Dime Awards 2019 που διοργανώθηκαν την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019, το Πλαίσιο κατόρθωσε να ξεχωρίσει ακόμα μια φορά.

Η εταιρεία κατέκτησε πέντε σημαντικές διακρίσεις για τις επιδόσεις της στον χώρο των Digital Media με πέντε βραβεία Dime, δύο Gold, δύο Silver & ένα Bronze.

DIME logos hi

Τα δύο gold Dime Awards αφορούν αφενός το καλύτερο προσωποποιημένο Service σε B2C & B2B πελάτες, αφετέρου το λανσάρισμα και επαναλανσάρισμα της καμπάνιας Black Friday της εταιρείας. Η ομάδα του Πλαισίου πήρε τη δεύτερη θέση για τα καλύτερα e-newsletters, αλλά και για το performance Marketing που υλοποιεί. Τέλος, στο τρίτο σκαλί του βάθρου το Πλαίσιο ανέβηκε στην κατηγορία του αποτελεσματικού marketing στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα βραβεία διοργανώνονται από την Boussias Communications και η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιείται, μέσω online συστήματος αξιολόγησης από τα μέλη επιλεγμένης Κριτικής Επιτροπής.

Οι πέντε διακρίσεις για την Πλαίσιο Computers, τρεις περισσότερες από την περσινή χρονιά, αποτελούν σημαντική αναγνώριση της συστηματικής προσπάθειας της εταιρείας να βρίσκεται κοντά στους πελάτες της, βελτιώνοντας τις ψηφιακές της υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

Η χρονική συγκυρία κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η εν λόγω βράβευση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ιδανική. Κυρίως γιατί συμπίπτει με την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της εταιρίας, η οποία δεν επαναπαύεται, αλλά στοχεύει σε ακόμα περισσότερες «κορυφές» στο μέλλον.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.