ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορκίδης: Ώθηση για τις επιχειρήσεις το αναπτυξιακό νομοσχέδιο

18:20 - 29 Αυγ 2019 | Επιχειρήσεις
Κορκίδης: Ώθηση για τις επιχειρήσεις το αναπτυξιακό νομοσχέδιο
Ισχυρή ώθηση θα δώσει στην επιχειρηματικότητα το αναπτυξιακό νομοσχέδιο που ετοιμάζει το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, εκτιμά ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Βασίλης Κορκίδης.

Ο κ. Κορκίδης δήλωσε σχετικά: «Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου προωθεί ένα νέο μοντέλο που θα δώσει ισχυρή ώθηση στο επιχειρείν του τόπου μας. Δίνει ειδικά κίνητρα για αύξηση της οικοδομικής δραστηριότητας και διευκόλυνσης των ιδιωτικών επενδύσεων σε δημόσια ακίνητα. Ξεκάθαρα απλουστεύει τις διαδικασίες τόσο για τη σύσταση όσο και την αδειοδότηση λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Προβλέπει την ίδια διαδικασία ελέγχου των δημοσιευμένων στοιχείων στο ΓΕ.ΜΗ. για όλους τους τύπους εταιρειών, την επιτάχυνση της αξιολόγησης των επενδυτικών φακέλων και την ευκολότερη εγκατάσταση των επιχειρήσεων εντός σύγχρονων επιχειρηματικών πάρκων. Το Ε.Β.Ε.Π. έχει διαβεβαιώσει ότι διαθέτει την οργάνωση και είναι στη διάθεση του υπουργού να συνδράμει με τις υπηρεσίες του στο επενδυτικό προσκλητήριο με πολλαπλά οφέλη για την οικονομία και την απασχόληση. Τα επιμελητήρια είναι εδώ για να αξιοποιηθούν κατάλληλα…».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.