ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΕΑΣΕ χαιρετίζει την κατάργηση των capital controls

11:47 - 04 Σεπ 2019 | Επιχειρήσεις
Η ΕΑΣΕ χαιρετίζει την κατάργηση των capital controls
Σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, η Εταιρία Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) χαιρετίζει με ανακοίνωσή της την απόφαση για πλήρη άρση των capital controls.

Σύμφωνα με την ΕΑΣΕ: «Μετά από 4 δύσκολα χρόνια για την επιχειρηματικότητα στη χώρα, η κίνηση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα ομαλοποίησης της οικονομικής δραστηριότητας και επαναφέρει τη χώρα ως ελκυστικό προορισμό στον διεθνή επενδυτικό χάρτη.

Παράλληλα, υπογραμμίζει τη θέση της Ελλάδας ως ισότιμου κράτους-μέλους της ΕΕ, επαναφέροντας την ελεύθερη διακίνηση των κεφαλαίων.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, περιμένουμε από τη νέα κυβέρνηση να επιδείξει φιλικό πρόσωπο προς το επιχειρείν και να διατηρήσει ως στρατηγικές της προτεραιότητες την ανάπτυξη και την προσέλκυση επενδύσεων για το καλό της χώρας.

Η ΕΑΣΕ θα είναι αρωγός αυτής της προσπάθειας, συμμετέχοντας στο διάλογο και συμβάλλοντας με όσα μέσα διαθέτει στο έργο της κυβέρνησης, η οποία ευελπιστούμε να συνεχίσει να ακούει και να εξετάζει τις εισηγήσεις των παραγωγικών φορέων.»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.