ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Prudential B. Marghios & Partners: Mobile εφαρμογή για ταμεία επαγγελματικής ασφάλισης

14:14 - 19 Σεπ 2019 | Επιχειρήσεις
Prudential B. Marghios & Partners: Mobile εφαρμογή για ταμεία επαγγελματικής ασφάλισης
Τη δημιουργία της πρώτης Mobile Εφαρμογής, για Ταμεία Επαγγελματικής Ασφάλισης στην Ελλάδα, με τον τίτλο Occupational Pension Fund ανακοίνωσε η Prudential B. Marghios & Partners.

Η εφαρμογή Occupational Pension Fund (OPF) της Prudential B. Marghios & Partners απευθύνεται στα ασφαλισμένα μέλη των Ταμείων Επαγγελματικών Ασφάλισης, που λειτουργούν στην Ελλάδα. Μέσω της εφαρμογής, το κάθε μέλος μπορεί να δει για τον Κλάδο Συνταξιοδοτικών Παροχών του:

- Βασικές πληροφορίες, για τον Ατομικό Συνταξιοδοτικό Λογαριασμό.

- Τις συνολικές εισφορές του.

- Τις επενδύσεις του Ταμείου και την απόδοση αυτών.

- Όλα τα σχετικά αρχεία του Ταμείου, όπως οι διάφορες πολιτικές και διαδικασίες. Ενδεικτικά, μπορεί να έχει πρόσβαση, στην Ετήσια Αναλογιστική Μελέτη, στην Πολιτική Επενδύσεων, στην Έκθεση Διαχείρισης Κινδύνου και σε άλλα σημαντικά έγγραφα του Ταμείου.

- Τα στοιχεία του χρήστη και να κάνει αλλαγές σε αυτά.

- Να επικοινωνήσει αν θέλει, μέσω της πλατφόρμας.

Σκοπός της εφαρμογής, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, είναι να κάνει πιο εύκολη και προσιτή την πρόσβαση στο λογαριασμό του κάθε χρήστη - μέλους. Ταυτόχρονα, ενισχύει τη διαφάνεια και την επαφή ανάμεσα σto Ταμείο και τα μέλη του.

Συνεχώς, η εφαρμογή αναβαθμίζεται, με την προσθήκη νέων στοιχείων, νέων κλάδων και βελτίωση της λειτουργικότητας των υπαρχόντων.

Η εφαρμογή διανέμεται από τα ηλεκτρονικά καταστήματα Google Play (Android) και App Store (Apple iOS). Όλες οι αναβαθμισμένες εκδόσεις της εφαρμογής θα διανέμονται επίσης από τα ίδια καταστήματα.

Με αφορμή την έκδοση της εφαρμογής, ο γενικός διευθυντής της Prudential B. Marghios & Partners κος Κωνσταντίνος Νικολάου, δήλωσε:

«Κάθε χρόνο, έχουμε σκοπό να εκπλήσσουμε ευχάριστα την αγορά. Πέρυσι ανακοινώσαμε την αποκλειστική συνεργασία για τη θωράκιση των ΤΕΑ με τη Swiss Re, φέτος προχωράμε και τεχνολογικά. Ακούμε και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της αγοράς. Όπως έχω ξανατονίσει, πολύ σύντομα τα ΤΕΑ θα γίνουν καθημερινό κομμάτι του σχεδιασμού των παροχών προς το προσωπικό. Η Prudential B. Marghios & Partners είναι εδώ για να κάνει την εμπειρία των ΤΕΑ ευχάριστη και όχι μόνο λειτουργική».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.