ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ομάδα της Lanes στο 11ο Race for the Cure

17:02 - 30 Σεπ 2019 | Επιχειρήσεις
Η ομάδα της Lanes στο 11ο Race for the Cure
Για 4η χρονιά, η Lanes πιστή στο ραντεβού της κάθε Σεπτέμβριο, στήριξε τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο συμβολικό δρομικό αγώνα της χρονιάς «Greece Race for the Cure» που και φέτος συγκέντρωσε πάνω από 40.000 δρομείς.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, η Lanes παρουσίασε τη νέα σειρά «The Active Club» σε όλους τους παρευρισκόμενους στο περίπτερό της συμπληρώνοντας την προθέρμανση και την αποθεραπεία τους με τη νέα σειρά προϊόντων. Πρόκειται για τη νέα πρόταση συμπληρωμάτων διατροφής για την άθληση που βοηθούν τον οργανισμό πριν, κατά τη διάρκεια και μετα την εκγύμναση με στόχο να βελτιώσει και ενισχύσει τη σωματική υγεία του αθλητή.

Με συστατικά υψηλής τεχνολογίας και με την πιστοποίηση του διεθνούς αναγνωρισμένου φορέα Informed Sport που εγγυάται την ασφάλεια χρήσης και την απουσία απαγορευμένων ή βλαβερών ουσιών, τα προϊόντα «The Active Club» ακόμα και από την ίδια τη συσκευασία εκπαιδεύουν το χρήστη και του παρέχουν όλη την απαραίτητη πληροφορία που χρειάζεται, ώστε να επιλέξει εκείνο που είναι κατάλληλο για τις ανάγκες και τους στόχους του.

Με μηνύματα όπως: «Health», «Energy», «Freedom» & «Strength» η ομάδα της Lanes με τα «The Active Club» έδινε το θετικό της μήνυμα στο κοινό ενισχύοντας το πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού ενάντια στο καρκίνο του μαστού!

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.