ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεωργιάδης: Επιτυχημένη η συμφωνία της Βαρβαρέσος

13:53 - 08 Οκτ 2019 | Επιχειρήσεις
Γεωργιάδης: Επιτυχημένη η συμφωνία της Βαρβαρέσος
Στην επιχείρηση διάσωσης της «Βαρβαρέσος Α.Ε. Ευρωπαϊκά Νηματουργεία» αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει ότι «Τους τελευταίους δύο μήνες ασχοληθήκαμε επισταμένως με το να ολοκληρώσουμε μια συμφωνία μεταξύ της εταιρείας «Βαρβαρέσος Α.Ε. Ευρωπαϊκά Νηματουργεία» και των ελληνικών τραπεζών. Μια συμφωνία που στόχο είχε τη διάσωση των θέσεων εργασίας, την προστασία του κεφαλαίου των τραπεζών αλλά και την ανάπτυξη μιας ελληνικής εταιρείας που εξάγει το 90% της παραγωγής της, παράγει εξαιρετικό, ανταγωνιστικό προϊόν και έχει λαμπρές προοπτικές για το μέλλον».

Και συμπληρώνει ότι «Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι αυτή η συμφωνία επετεύχθη, η εταιρεία προχωρά την πορεία της και οι εξαγωγές της με τις νέες επενδύσεις πρόκειται να διπλασιαστούν τους επόμενους μήνες», για να κλείσει με ευχαριστίες προς όλους τους εμπλεκόμενους «για το πνεύμα εποικοδομητικής συνεργασίας που επέδειξαν».

Η εταιρία ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ Α.Ε. Ευρωπαϊκά Νηματουργεία ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό ότι υπεγράφη Συμφωνία (MoU) στις 7 Οκτωβρίου 2019 για την αναδιάρθρωση των δανειακών της υποχρεώσεων.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:57 - 08 Οκτ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.