ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμμετοχή της Kleemann στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση ανελκυστήρων

09:39 - 10 Οκτ 2019 | Επιχειρήσεις
Συμμετοχή της Kleemann στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση ανελκυστήρων
Η KLEEMANN θα παρουσιάσει μια σειρά νέων προϊόντων και καινοτόμων λύσεων με ενσωματωμένες τεχνολογίες αιχμής στην 11η συνεχή συμμετοχή της στην INTERLIFT, την μεγαλύτερη διεθνή έκθεση ανελκυστήρων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Augsburg της Γερμανίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σε περίπτερο 300 τετραγωνικών μέτρων, η KLEEMANN θα παρουσιάσει τον Atlas RPH με πανοραμικό θάλαμο. Πρόκειται για ένα μηχανικό MRL ανελκυστήρα, για φορτία 525 - 1.050 kg, ο οποίος αποτελεί ιδανική λύση για κτίρια με χαμηλό βάθος πυθμένα και ύψος τελευταίου ορόφου, αλλά και για την ανακαίνιση υφιστάμενων ανελκυστήρων ή και για ανελκυστήρες με στενά φρεάτια. Επίσης, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ο νέος ηλεκτρικός ανελκυστήρας, Maison 100E με πανοραμικό θάλαμο, ο οποίος διατίθεται σε μια ευρεία γκάμα διαστάσεων και αποτελεί κατάλληλη επιλογή για κατοικίες και δημόσια κτίρια με περιορισμένη κίνηση.

Το ανανεωμένο KLEEMANN Portal, που θα παρουσιαστεί στην έκθεση, σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. Αυτό το εργαλείο παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν και να λάβουν αναλυτικά σχέδια και προσφορές, προσαρμοσμένα σε κάθε έργο, γρήγορα και χωρίς κόπο. Το Core Lift, η νέα απλή ολοκληρωμένη λύση ανελκυστήρα σε προσιτή τιμή θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη μέσω του Portal της KLEEMANN.

Επίσης, οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να γνωρίσουν τον νέο πίνακα KLEEMANN, Genius 20.

Τέλος, στο πλαίσιο της νέας σειράς TRENDS2020, θα παρουσιαστούν 3 σχέδια θαλάμων που έχουν σχεδιαστεί  με πρωτότυπα υλικά και 2 μοντέλα πορτών από την KLEFER, εταιρεία του ομίλου KLEEMANN, που κατασκευάζει πόρτες ανελκυστήρων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.