ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

EUROCERT: Ελληνική πιστοποίηση στην χώρα των Ίνκας!

14:49 - 14 Οκτ 2019 | Επιχειρήσεις
EUROCERT: Ελληνική πιστοποίηση στην χώρα των Ίνκας!
Το 2019 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την EUROCERT, κυρίως λόγω της έναρξης της δραστηριοποίησής της στην Λατινική Αμερική, με πρώτη χώρα το Περού αλλά και εξαιτίας της εισόδου της στην τρίτη δεκαετία από την ίδρυσή της.

Ειδικότερα, η EUROCERT δραστηριοποιείται στο Περού με προσωπικό (επιθεωρητές και τεχνικούς εμπειρογνώμονες) που διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και ενδελεχή γνώση στο πεδίο των Συστημάτων Διαχείρισης, στις περισσότερες χώρες της Λατινικής Αμερικής. Το ανθρώπινο δυναμικό πλαισιώνεται από σύγχρονα γραφεία στο κέντρο της πρωτεύουσας, Λίμα, και κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Ήδη περισσότερες από 40 εταιρείες στο Περού έχουν πιστοποιηθεί από την EUROCERT για Συστήματα Ποιότητας (ISO9001), Περιβάλλοντος (ISO14001), Υγείας και Ασφάλειας (OHSAS 18001, ISO45001) και Καταπολέμησης της Δωροδοκίας (ISO37001), ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν πιστοποιήσεις με βάση και άλλα Πρότυπα, στα οποία η EUROCERT ήδη προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Λατινική Αμερική συνιστά μια πολλά υποσχόμενη αγορά με κύρια χαρακτηριστικά τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης στις περισσότερες χώρες της και την ισχυρή εμπορική και πολιτιστική διασύνδεση με την Ευρώπη. Στην εν λόγω προσέγγιση και κατόπιν ενδελεχούς ανάλυσης της αγοράς, βασίζεται ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της EUROCERT και η αντίστοιχη στρατηγική ανάπτυξής της στην περιοχή.

Η δραστηριοποίηση της EUROCERT στο Περού αποτελεί επακόλουθο της πολυετούς εμπειρίας και τεχνογνωσίας των στελεχών της σε Ελλάδα και εξωτερικό και εμπνέεται από το εταιρικό της όραμα που εστιάζει στην κατάκτηση ηγετικής θέσης στην παγκόσμια αγορά πιστοποίησης, δημιουργώντας αξίες για τους πελάτες, το προσωπικό και τους μετόχους της.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.